AcasăAdministrațiePE SURSE – Coaliția pentru Baia Mare cere răspunderea penală a interimarului...

PE SURSE – Coaliția pentru Baia Mare cere răspunderea penală a interimarului Marinel Rob

DISTRIBUIȚI

PE SURSE  După ce i s-a retras sprijinul politic și după ce de marți, 31 ianuarie, încolo va rămâne fără funcția publică, Marinel Rob va avea parte de o nouă lovitură. Se pare că formațiunea care i-a oferit sprijinul să devină interimarul municipiului Baia Mare va cere răspunderea penală a acestuia.

Reprezentanții Coaliției pentru Baia Mare îi impută acestuia modul defectuos în care a administrat orașul.

Punctual este vorba despre problema deszăpezirii, curățeniei, proiectelor europene pierdute dar și a investițiilor întârziate, cum ar fi reabilitarea Coloniei Pictorilor, podurilor, școlilor și grădinițelor din municipiul Baia Mare. Aceste aspecte nu sunt singurele pete negre care planează asupra lui Marinel Rob.

Nedemararea procedurilor pentru contractarea serviciilor de întreținere a drumurilor va duce iar la un blocaj la nivel orașului, mai ales că din luna martie nu se va mai putea asfalta în condițiile impuse de lege.

Pe numele Administrației Publice Locale a fost deja formulată o plângere penală în rem, acțiune înregistrată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Persoana care a depus plângerea este din Vișeu de Sus și în perioada ninsorilor abundente a fost în trecere în municipiul Baia Mare. Acesta a arătat în acțiunea sa îndreptată împotriva Primăriei Baia Mare că realitatea de a nu deszăpezirii tronsoanele circulate de pietoni duce la infracțiune.

Mai exact, bărbatul acuză autoritățile locale de neglijență în serviciu și infracțiuni care pun în pericol viața cetățenilor.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA