AcasăActualitate112PE STRADA LUMINIŞULUI - Accident rutier provocat de un instructor auto aflat...

PE STRADA LUMINIŞULUI – Accident rutier provocat de un instructor auto aflat la volanul unei maşini şcoală

DISTRIBUIȚI

PE STRADA LUMINIŞULUI  Două autoturisme, printre care și o mașină școală, au fost implicate în după-amiaza zilei de miercuri într-un accident.

Potrivit primelor verificări ale polițiștilor de la circulație, evenimentul rutier s-a produs în condițiile nerespectării distanței de siguranță între autovehicule.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.00, în apropierea uneia dintre trecerile de pietoni de pe stradă Luminisului din Baia Mare, scrie jurnalistul Vasile Dale.

Autovehiculele care se deplasau în aceeași direcție de mers au intrat în coliziune. Impactul a fost unul serios având în vedere pagubele care s-au înregistrat în urmă acestuia. O ambulanță deplasată în zona a acordat îngrijiri medicale unuia dintre cei aflați în mijloacele de transport care a fost ușor rănit.

Potrivit polițiștilor de la Biroul Rutier Baia Mare, evenimentul rutier s-a produs în condițiile în care cel care se afla la volanul mașinii școală nu a păstrat distanța regulamentară față de autovehiculul din fața sa.

Oamenii legii au precizat că la volanul mașinii școală se afla chiar instructorul. Acesta a fost sancționat contraventional, iar acum probabil că va trebui să suporte și o parte din cheltuielile legate de reparații.

Sursa info şi foto Vasile Dale

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA