AcasăEvenimentSportPE PODIUM - Unfiltered Handball Team și Pisicile Sălbatice, câștigătorii primei ediții...

PE PODIUM – Unfiltered Handball Team și Pisicile Sălbatice, câștigătorii primei ediții a Beach Handball Challenge Baia Mare

DISTRIBUIȚI

PE Beach Handball Challenge Baia Mare a reprezentat o oportunitate pentru o echipă de amatori de handbal să demonstreze că pasiunea poate deveni în orice moment un stil de viață.

PE Astfel, echipa Unfiltered Handball Team a fost câștigătoarea primei ediții a celui mai inedit eveniment sportiv organizat în România. Competiția a fost una de succes, finala fiind momentul forte al concursului care a adunat ochii a zeci de curioși.

La categoria feminină, Pisicile Sălbatice au demonstrat că dețin arma secretă în ceea ce privește beach handbalul. Acestea au urcat pe prima treaptă a podiumului după o experiență inedită.

„Ne bucurăm că toate echipele au răspuns provocării de a juca handbal pe nisip. Evenimentul a fost un punct de atracție pentru orașul Baia Mare și am reușit să primim laude foarte multe, ceea ce ne-a încurajat să repetăm experiența și anul viitor. Întreaga competiție a fost organizată de 5-6 persoane, o echipă relativ mică, iar faptul că am reușit într-un timp scurt să facem un asemenea eveniment care ne-a adus laude ne creează și ne alimentează satisfacția personală”, a declarat Tudor Marta, inițiatorul Beach Handball Challenge Baia Mare.

Surpriza primei ediții a fost la categoria feminină echipa Crazy Girls, o formație de amatoare, iubitoare de handbal care au practicat acest sport doar la orele de educație fizică în perioada școlii. Fetele au urcat pe treapta a patra a podiumului și au promis că vor obține un rezultat mai bun la ediția de anul viitor, ediție pe care organizatorii și-o doresc să o extindă la nivel internațional.

Sursa foto: facebook.com

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA