AcasăActualitateSocialPE PODIUM - Școala Gimnazială “Nicolae Bălcescu” Baia Mare, locul III la...

PE PODIUM – Școala Gimnazială “Nicolae Bălcescu” Baia Mare, locul III la faza națională a concursului “Cu viața mea apăr viața” (FOTO)

DISTRIBUIȚI

Școala ”Nicolae Bălcescu” din Baia Mare a finalizat azi, 16 iulie 2015, ultima probă din etapa națională a Concursului de protecție civilă „Cu viața mea apăr viața”, la care au participat elevi din 15 județe ale țării.

La faza regională, desfășurată în 10 iunie 2015, unde au concurat elevi din județele Maramureș, Satu Mare și Sălaj, echipajul Școlii ”Nicolae Bălcescu” s-a clasat pe prima poziție a podiumului, reprezentând Maramureșul la faza națională. Competiția națională s-a desfășurat în Pitești, în intervalul 14 – 16 iulie 2015, elevii maramureșeni clasându-se pe un onorabil loc trei, din 15 județe înscrise în concurs.

Elevii care au făcut parte din echipajul Școlii Generale ”Nicolae Bălcescu” din Baia Mare sunt: Bartoș Rareș, Bogdan Ionuț, Rațiu Marius, Pop Cristian. Coordonator al echipei Școlii Generale ”Nicolae Bălcescu”, a fost ing. Daniel Pop. Echipajul a fost însoţit de mr. Adrian Sabou, şeful Serviciului Protecţie, Pregătire şi Educaţie Preventivă a Populaţiei, din cadrul I.S.U. Maramureş.

Concursul cu tematică de protecție civilă „Cu viața mea apăr viața” a fost împărțit pe două categorii de vârstă – școli gimnaziale și licee. Echipajele au fost puse la încercare pe parcursul a trei probe – una teoretică și două practice (transportul asistat al unui accidentat așezat pe targă, pe distanță de 50 m, și deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole contaminat.

După desfășurarea concursului, clasamentul general la gimnaziu a adus, pe locul trei, echipajul Scolii Generale ”Nicolae Bălcescu” din Baia Mare. Câștigătorii au fost recompensați cu diplome, cupe și cu premii înmânate de conducerea ISU care a lăudat, totodată, comportamentul și pregătirea de care au dat dovadă echipajele înscrise în concurs.

ACTUALIZARE – ISU Maramureș

Echipajul Școlii Gimnaziale “Nicolae Bălcescu” din Baia Mare s-a clasat pe un onorant loc III la etapa națională a Concursului de protecție civilă destinat elevilor-“Cu viața mea apăr viața”, desfășurat în perioada 14 – 16 iulie 2015, în municipiul Pitești, județul Argeș. Competiția s-a desfășurat pe două categorii de vârstă – școli gimnaziale și licee. Elevii au fost puși la încercare pe parcursul a trei probe – una teoretică și două practice(transportul asistat al unui accidentat așezat pe targă, pe distanță de 50 m și deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat). La final, echipajul Școlii Gimnaziale “Nicolae Bălcescu” din Baia Mare a ocupat locul trei în clasamentul general la gimnaziu. Elevii care au făcut parte din echipajul Școlii Generale ”Nicolae Bălcescu” din Baia Mare- Rareș Bartoș, Ionuț Bogdan, Marius Rațiu și Cristian Pop, au fost recompensați cu diplome, cupe și cu premii înmânate de conducerea I.S.U. “Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș, care a lăudat, totodată, comportamentul și pregătirea de care au dat dovadă echipajele înscrise în concurs. Elevii au fost însoțiți și îndrumați, pe tot parcursul competiției, de către coordonatorul lotului, ing. Daniel Pop și de către mr. Adrian Sabou, şeful Serviciului Protecţie, Pregătire şi Educaţie Preventivă a Populaţiei, din cadrul I.S.U. “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureş. La concurs au participat echipaje reprezentând 15 județe.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA