spot_img
AcasăActualitatePE PODIUM – Rezultate remarcabile are sportivilor de la Rus Team Baia...

PE PODIUM – Rezultate remarcabile are sportivilor de la Rus Team Baia Mare la Campionatul Național de Dans Sportiv

DISTRIBUIȚI

PE PODIUM  Cu toate că temperaturile abia depășesc pragul de îngheț, primăvara a sosit, iar odată cu ea și prima competiție importantă de dans sportiv al anului 2018, Campionatul Național al României. Evenimentul organizat de Asociația Județeană de Dans Sportiv Mureș în colaborare cu administrația locală, sub egida Federației Române de Dans Sportiv, s-a desfășurat în perioada 2-4 martie, la Sala Sporturilor din Târgu Mureș. Peste 300 de perechi s-au înscris și au participat la concursuri, grupate pe categorii de vârstă și nivele de pregătire.

Sala a început să ‘fiarbă’ încă de la primele acorduri muzicale, primii dansatori care au pășit pe ringul de dans și au pictat tablouri de poveste, prin coregrafiile atent puse la punct și prin emoțiile transmise celor prezenți. Între dansuri au răsunat ropote de aplauze de încurajare și de felicitare.

Din această măiestrie artistică nu puteau lipsi nici singurii reprezentanți ai județului Maramureș calificați în finale/semifinale, talentații delegați ai clubului de dans sportiv RUS-TEAM Baia Mare, care s-au făcut remarcați și aclamați de spectatori și notați remarcabil de către arbitrii. Concret, rezultatele obținute sunt:

  • Rednic Paul Ionut și Lucian Roxana – Bronz la Open Standard (19-35 ani).
  • Rusu Alex și Rusu Maya – loc 4 Open Standard și loc 9-10  Open Latino (12-13 ani);
  • Piscoran Marc și Temian Maia – loc 7 Open Latino și loc 9-10 Open Standard (10-11 ani).

În cadrul aceluiași eveniment a avut loc și Cupa Mureșului, unde perechea formată din Sabau Tudor Cosmin și Reif Isabela a obținut locul 1 la Open Basic Standard, respectiv locul 7 la Open Basic Latino (12-15 ani).

Informații furnizate de Rus Team Baia Mare

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA