spot_img
AcasăEvenimentSportPE PODIUM LA BRAŞOV - Rezultate excepţionale obţinute de Clubul de dans...

PE PODIUM LA BRAŞOV – Rezultate excepţionale obţinute de Clubul de dans sportiv Rus Team Baia Mare la Campionatul Național de Clase al României și Cupa LaPassion

DISTRIBUIȚI

PE PODIUM LA BRAŞOV În municipiul Brașov a avut loc, weekend-ul trecut, Campionatul Național de Clase al României și Cupa LaPassion.

Competiţia a fost organizată de Clubul de dans sportiv LaPassion, sub egida Federației Române de Dans Sportiv, în colaborare cu autoritățile locale.

Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu Colibași” s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru miile de persoane participante la competiție, ca și concurenți sau susținători ai lor.

Cele peste 625 de perechi, de pe întreg teritoriul țării, aliniate la ”start”, au creat o atmosferă de petrecere, de sărbătoare, oferind un spectacol minunat celor prezenți.

Miile de culori ”pictate” pe ringul de dans, muzica ambientală ruptă din basme, dansul scenic ai protagoniștilor au oferit un tablou în mișcare care a încântat simțurile iubitorilor de dans.

Actori principali ai acestei scene de teatru au fost și trei perechi legitimate Clubului de dans sportiv Rus Team Baia Mare, alături de antrenorii lor.

Prin coregrafiile lor, pline de emoții, ajungând în finalele categoriilor, băimărenii au obținut următoarele rezultate:

• Lukas Câmpean și Raluca Ioana Robu – campioni ai României la B Standard (14-15 ani);
• Marc Piscoran și Maia Temian – poziția 4 la categoria D 10-11 ani (din 26 perechi înscrise);

• Tudor Casian Sabău și Isabela Reif – poziția 5 la clasa D 12-13 ani (din 45).
Felicitări pentru rezultatele obținute și mulțumim pentru perseverența cu care munciți cu scopul de a deveni mai buni, de a duce mai departe dansul român pe culmile interne, cât și pe cele internaționale, toate acestea, cu o bucurie și ușurință aparentă, de invidiat.

Informaţii furnizate de Clubul de dans sportiv Rus Team Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA