spot_img
AcasăEvenimentSportPE PODIUM - Aur pentru Alex și Maya Rusu de la Rus-Team...

PE PODIUM – Aur pentru Alex și Maya Rusu de la Rus-Team Baia Mare au obţinut două medalii de aur la Dance Fest – WDSF International Open şi Campionatul Mondial Junior II Latino

DISTRIBUIȚI

PE PODIUM Recent, în sala Polivalentă din București s-au desfăşurat concursurile de Dance Fest – WDSF International Open şi Campionatul Mondial Junior II Latino.


Competiţiile au fost organizate de Clubul de Dans Sportiv Alessia Dance, în colaborare cu autoritățile locale. Evenimentele s-au aflat sub egida Federației Române de Dans Sportiv și a Federației Mondiale de Dans Sportiv .

Alex și Maya Rusu, reprezentanți ai clubului de dans Rus-Team Baia Mare, au reușit să își îmbogățească palmaresul cu încă două medalii de aur.

Alex și Maya provin dintr-o familie de dansatori, în care dragostea față de dans este transmisă din generație în generație.

Crescând, practic, în sala de dans, atracția către lumea dansului competițional a fost una iminentă.

Cei doi, prin muncă necontenită, au ajuns într-un timp foarte scurt pe cele mai înalte trepte ale podiumului competițiilor naționale. Și nu s-au oprit.

Deși la începutul drumului, Alex și Maya Rusu, având deja un palmares bogat, prin perseverență, vor duce dansul românesc departe.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA