AcasăAdministrațiePE PERIOADA VACANŢEI - Copiii din zona Pirită au avut parte de...

PE PERIOADA VACANŢEI – Copiii din zona Pirită au avut parte de programe educative școlare și extrașcolare organizate în centrele Rivulus Pueris și Centrul de Reabilitare Socială

spot_img

DISTRIBUIȚI

PE PERIOADA VACANŢEI Perioada vacanței de iarnă a fost plină de activități pentru copiii care provin din Zona Pirită. Aceștia au participat la programele educative școlare și extrașcolare organizate în centrele Rivulus Pueris și Centrul de Reabilitare Socială pentru copii aflați în situație de risc, coordonate de Municipiul Baia Mare prin Serviciul Public Asistență Socială (SPAS).

Sub atenta supraveghere a specialiștilor din cadrul Municipiului Baia Mare și a cadrelor didactice, copiii au participat la lecții interactive în cadrul cărora au rezolvat exerciții la matematică, au citit, au scris.

În același timp s-au bucurat de sprijinul tuturor celor care au fost alături de ei.

Așa cum se întâmplă pe tot parcursul anului școlar, transportul celor mici a fost asigurat de SPAS Baia Mare.

Copiii care provin din grupuri vulnerabile sunt o prioritate pentru Municipiul Baia Mare.

„Dorim să îi aducem înspre centrele noastre pentru a le oferi căldură, masă caldă și educație și nu în ultimul rând șansă reală la un viitor mai bun, astfel încât atunci când vor deveni adulți să reușească să fie independenți din punct de vedere social.

Mulțumim Inspectoratului Școlar Județean Maramureș și ONG-urilor specializate în asistență socială pentru tot sprijinul acordat”, arată reprezentanţii SPAS.

Sursa info şi foto pagina de facebook a Municipiului Baia Mare – Serviciul Public Asistență Socială

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA