spot_img
Acasăsinucidere maramuresPE MICUL ECRAN - Daniel Craig nu renunţă la Bond, dar începe...

PE MICUL ECRAN – Daniel Craig nu renunţă la Bond, dar începe lucrul la un serial

DISTRIBUIȚI

Nu vom vedea prea curând un alt actor în rolul lui James Bond, în ciuda declaraţiilor categorice făcute anul trecut de actorul Daniel Craig. Reprezentanţii acestuia au susţinut, citaţi de Obsessedwithfilm.com, că actorul nu a renunţat la celebra partitură, chiar dacă a acceptat să joace într-o producţie TV, serialul Purity (adaptarea romanului cu acelaşi nume al celebrului autor american Jonathan Franzen).

Potrivit acestora, Craig ar putea să lucreze la ambele proiecte, demontând astfel supoziţiile unor tabloide. Anul trecut însă, actorul îşi făcea clară poziţia declarând este sătul de James Bond şi ar alege mai repede să îşi „taie venele” decât să mai apară în acest rol. Ulterior, a venit cu o retractare şi a susţinut că are dreptul de a se răzgândi în privinţa revenirii sau a retragerii din filmele Bond.

Fanii şi publicaţiile de profil au propus deja o serie de actori care l-ar putea înlocui în franciză pe Daniel Craig. Printre ei se numără Idris Elba, Damian Lewis, Tom Hardy şi James Norton, starul miniseriei War & Peace.

Sursa: cinemagia.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA