AcasăLifestyleMondenPE CALE NATURALĂ - Primele imagini cu Adela Popescu după ce a...

PE CALE NATURALĂ – Primele imagini cu Adela Popescu după ce a născut

spot_img

DISTRIBUIȚI

Adela Popescu a născut, sâmbătă, un băieţel de nota zece, iar vedeta este în culmea fericirii şi se simte bine. Blonda a dat, luni, un interviu şi a declarat că se simte bine.

Sâmbătă, pe 11 iunie, la primele ore ale dimineţii, Adela Popescu şi Radu Vâlcan au devenit părinţi. Adela a născut pe cale naturală, şi, atât ea, cât şi copilul, se simt foarte bine. Vâlcan a avut ceva emoţii, însă s-a liniştit când a aflat că totul este bine.

”După un travaliu lung si greu, fiul nostru a venit pe lume să ne arate ce este dragostea nemărginită!. Suntem extrem de fericiţi, emoţionaţi şi mulţumim lui Dumnezeu că totul a decurs perfect şi iată, suntem amândoi sănătoși! Eu mă simt foarte bine, mi-am revenit extrem de ușor. Sunt în picioare din prima zi, pregătită să îmi țin fiul în brațe, să îl alăptez, și să îi fiu alături în fiecare moment. Mâine plecăm acasă și abia așteptăm să pornim împreună, toți trei, în cea mai frumoasă aventură a vieții noastre. Mulțumim din toată inima medicului meu și întregii echipe pentru grija și profesionalismul de care au dat dovadă de la primele analize și până în acest moment. Semnat, mami Adela”, a scris luni Adela pe blogul ei.

Sursa: cancan.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA