spot_img
AcasămodelePE ARIEȘ ÎN JOS – Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe...

PE ARIEȘ ÎN JOS – Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe malul râului

DISTRIBUIȚI

Cadavrul unui bărbat a cărui identitate este încă necunoscută a fost găsit de localnicii din comuna clujeană Viişoara, pe malul râului Arieş, Poliţia şi echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj intervenind la faţa locului pentru a scoate corpul din apă şi a determina cauzele şi momentul decesului, informează News.ro.

Solicitarea de intervenţie a venit din partea Poliţiei Locale din Viişoara, după ce localnicii au observat în apă, aproape de malul râului Arieş, un cadavru.

La faţa locului, au intervenit echipaje ale ISU Cluj şi ale IPJ Cluj, care au stabilit că bărbatul decedat are în jur de 40 – 45 de ani.

„Solicitarea a venit din partea Poliţiei locale în jurul ore 12:00. Colegii au intervenit fără barcă, deoarece cadavrul bărbatului era foarte aproape de mal. Din câte ştim, persoana era înecată de mai mult timp”, a declarat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Cadavrul a fost scos din apele râului Arieş şi va fi transportat la spitalul din Turda pentru efectuarea necropsiei.

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe râul Arieş pluteşte cadavrul unui bărbat. Trupul a fost scos din apă de puţin timp. La faţa locului, se fac cercetări pentru a stabili identitatea acestuia, urmând a fi transportat la Spitalul Municipal Turda pentru efectuarea necropsiei, după care se va stabili cauza exactă a decesului”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA