Acasă sinucidere maramures PĂZIŢI CU ARME - Măsuri sporite de securitate în multe oraşe din...

PĂZIŢI CU ARME – Măsuri sporite de securitate în multe oraşe din Europa, la petrecerile în aer liber

DISTRIBUIȚI

PĂZIŢI CU ARME Autoritățile din Franța, Belgia, Italia, Spania și Germania au anunțat  că au luat măsuri sporite de securitate pentru petrecerile în aer liber organizate de Revelion, scrie Libertatea.

PĂZIŢI CU ARME Atacurile teroriste de amploare comise în cursul anului 2016 de reţeaua teroristă Stat Islamic, cel mai recent, fiind cel de la o piață de Crăciun din Berlin,  au generat temeri privind securitatea manifestărilor programate de Revelion.

La Koln, în stradă vor fi mii de poliţişti, după ce anul trecut autorităţile au fost prinse pe picior greşit de valul de agresiuni sexuale comise de migranţi, în timp ce la Berlin, a fost arestat un tunisian de 40 de ani, bănuit că ar fi fost în contact cu Anis Amri, autorul atentatului din capitala germană.

Autorităţile din Koln vor  să garanteze un Revelion paşnic şi să şteargă imaginea de haos şi insecuritate asociată acestui oraş anul trecut.

Peste 1.500 de poliţişti, dintre care 300 federali, vor fi desfăşuraţi pe străzi pentru a asigura securitatea în noaptea dintre ani. Vor fi sprijiniţi de firme private de pază, dar şi de unităţi mobile care să ajute femeile în cazul oricărui tip de agresiune.

În apropierea catedralei din Koln vor fi interzise focurile de artificii, iar accesul va fi restricţionat.

După atentatul de la Berlin, peste tot în Germania s-au luat măsuri speciale de securitate, iar dispozitivele de supraveghere video au împânzit oraşele.

Autorităţile au anunţat că aproximativ 55.000 de migranţi cărora li s-a respins cererea de azil în Germania au părăsit de bunăvoie această ţară. Un număr dublu comparativ cu anul trecut.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA