AcasăActualitate112PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA – Hoţii au profitat de un geam...

PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA – Hoţii au profitat de un geam deschis şi au păgubit o giuleşteancă de bunuri de 1.700 de lei

DISTRIBUIȚI

PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA Siguranţa bunurilor dumneavoastră depinde şi de felul în care alegeţi să luaţi măsuri minime de protejare a acestora.

PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA Mulţi proprietari ignoră cele mai elementare măsuri de autoprotecţie, devenind astfel victime sigure.

Un geam sau o uşă lăsate deschise, absenţa îndelungată de la domiciliu sau postarea pe internet atunci când plecaţi de acasă pot fi invitaţii la furt, ce sporesc şansele de reuşită ale infractorilor.

Marţi, 21 februarie, poliţia a fost sesizată cu privire la comiterea unui furt din locuinţă.

O femeie domiciliată în localitatea Giuleşti a declarat că, în perioada 16 – 21 februarie, persoane necunoscute au profitat că geamul imobilului a fost lăsat deschis şi au pătruns în imobil, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 1.700 de lei.

 În cauză, poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării autorilor, tragerii acestora la răspundere şi recuperării prejudiciului.

 

Nu daţi nicio şansă infractorilor! Nu lăsaţi uşa descuiată sau geamul deschis atunci când nu sunteţi acasă!

Puteţi monta un sistem de supraveghere video care să înregistreze orice activitate desfăşurată în curtea casei sau în scara blocului.

Interziceţi accesul în locuinţă a persoanelor necunoscute sau a celor care pretind că reprezintă diferite instituţii dar care nu se pot legitima.

Nu oferiţi informaţii despre bunurile pe care le deţineţi şi evitaţi depozitarea în curte, la vedere, a ambalajelor unor obiecte de valoare.

Atunci când plecaţi pentru o perioadă mai lungă de acasă, nu faceţi acest lucru public pe internet! Nu vă transformaţi conturile de pe reţelele de socializare în surse de informaţii pentru infractori!

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

sursa FOTO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA