AcasăEvenimentSportPatronul echipei de fotbal FC Ștefănești, ucis de tren în Pipera

Patronul echipei de fotbal FC Ștefănești, ucis de tren în Pipera

spot_img

DISTRIBUIȚI

Nae Nicolae a decedat miercuri, după ce mașina lui a fost lovită în jurul orei 10.30, de un tren IR pe Șoseaua Petricani, la trecerea de calea ferată de la ieşire din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov.

Trenul IR 1681 care circulă în relaţia Bucureşti – Constanţa a surprins şi lovit un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+046, dotată cu barieră automată funcţională. Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului.

În urma impactului cu locomotiva trenului, autoturismul a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată.

În urma accidentului feroviar, mașina marca Bentley, care mergea dinspre Bucureşti spre Pipera, în judeţul Ilfov a fost distrusă în proporție de 90%.

Șoferul, Nae Nicolae, patronul echipei de fotbal FC Ștefănești, a decedat pe loc în urma accidentului feroviar.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA  precizează că circulaţia feroviară pe relaţia Bucureşti Băneasa – Pantelimon este închisă începând cu ora 10.30 în urma producerii unui accident rutier la trecerea la nivel cu cale ferată, semnalizată cu barieră automată, de la Km 11+046.

În acest moment întârzieri în circulaţia feroviară se înregistrează doar în graficul trenului IR 1681.

ExclusivNews.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA