Acasă Eveniment Sport PASIUNEA NAȘTE PERFORMANȚĂ - Un nou club de arte marțiale în Baia...

PASIUNEA NAȘTE PERFORMANȚĂ – Un nou club de arte marțiale în Baia Mare, înființat de luptătorul profesionist de MMA Rogoz Ionuț

DISTRIBUIȚI

Baia Mare este casa unui nou club de arte marțiale. Recent înființat de tânărul luptător profesionist de MMA, Rogoz Ionuț, ACS Alpha Mixed Martial Arts Academy își face loc printre “giganții” din zona de Nord-Vest a țării și își propune un obiectiv clar: creearea unor campioni de talie națională și, de ce nu, chiar europeană.

Fiind cunoscut deja ca unul dintre cei mai tineri antrenori de Taekwon-Do din țară (doar 24 de ani), Rogoz Ionuț deține deja centura neagră în arte marțiale, la nivel de 3 DAN. Conform declarației acestuia, în experiența sa de 18 ani în domeniu, dintre care ultimii 5 ani ca antrenor, a învățat pe propria piele că succesul se muncește, nu se câștigă la loterie. Acum, împreună cu soția sa, Rogoz Florentina, care este de asemenea instructor de arte marțiale și cu instructorul Covaci Paul au decis că a venit momentul să dăruiască din experiența lor următoarelor generații de sportivi.

Scopul principal al noului club este de a iniția de la o vârstă fragedă copii în lumea artelor marțiale, de a promova cât mai mult și pregătii amatorii pentru a trece la urmatorul pas, cel de profesioniști, de a ajuta orice persoană ce are nevoie de cunoștințe în autoapărare și de a avea un mod de viață sănătos. Academia Alpha are secții de Arte Martiale Mixte (MMA), Taekwon-do, Kickboxing, Kempo, Box, TRX, CrossFit și XBody”, ne-a declarat Rogoz.

Noi nu putem decât să lăudăm curajul și inițiativa tinerilor, care ne demonstrează încă o dată că, cu dăruire și muncă îți poți creea un drum în viață. ACS Alpha Mixed Martial Arts Academy pot fi găsiți în Baia Mare pe B-dul Decebal, numărul 17, ori la numărul de contact: 0751 942 219

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA