AcasăEvenimentSportPAS MARE SPRE LIGA NAȚIONALĂ - CS Minaur a câștigat derby-ul cu...

PAS MARE SPRE LIGA NAȚIONALĂ – CS Minaur a câștigat derby-ul cu Timișoara

DISTRIBUIȚI

PAS MARE SPRE LIGA NAȚIONALĂ Cel mai important meci al sezonului pentru fetele de la CS Minaur s-a jucat în această după-amiază în deplasare, în Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara.

După ce în turul campionatului băimărencele au câștigat la un singur gol diferență disputa de pe teren propriu, lăsând șanse uriașe principalei contracandidate la promovare, de data asta lucrurile au stat altfel. Lidera seriei s-a impus în fața gazdelor de la SCM Timișoara, tranșând încă de acum lupta pentru promovare, bineînțeles dacă fetele noastre își vor vedea de parcursul bun pe care l-au avut până acum, fără să ne ofere surprize neplăcute, așa cum s-a întâmplat în etapa trecută.

A fost un meci foarte bun făcut de fetele noastre în bătălia decisivă pentru promovarea în Liga Națională, cu încărcătură maximă, sesizabilă în primul sfert de oră, când cele două echipe au marcat doar 7 goluri în total (3-4, min. 15). Echilibrul primei reprize nu a putut fi rupt, tabela de scor arătând la pauză 10-11.
Partea a doua a debutat ideal pentru handbalistele băimărence. Cu aportul incontestabil al portăriței Cristina Enache, care a prins 6 mingi consecutive, din care 2 de 7 metri, ne-am desprins la 5 goluri (10-15, min. 36) și mai apoi la 7 (12-19, min. 44).

Din acel moment Minaur a jucat pragmatic, a conservat rezultatul, păstrând diferența până la finalul meciului. Scor final 20-27 și CS Minaur este teoretic promovată. Tot ce mai rămâne de făcut este să își confirme valoarea și să câștige toate meciurile pe care le mai are de disputat.

O zi de punctat în istoria clubului, o zi la care au fost părtași la fața locului un grup numeros de suporteri și susținători băimăreni în frunte cu mereu tânărul Simi Markovic, care au surclasat din toate punctele de vedere publicul timișorean, dominând fondul sonor și conducându-și echipa spre victorie.

CS Minaur Baia Mare: Portari – Cristina Enache 14 intervenții, 2 de 7 metri apărate, Andreea Nastasă, Monica Rusu ; Jucătoare – Iulyia Poradnyk 6 goluri, Andreea Tekar 6, Cristina Andriță 4, Oana Bondar 3, Andreea Lipară 3, Alexandra Prykop 2, Elena Avdekova 2, Iulyia Zaremba 1, Petruța Argyelan, Corina Biriș, Andryana Naumenko.

Antrenori: Simona Maior Pașca și Ioana Marta.

Director tehnic: Ioan Băban

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA