spot_img
AcasăActualitateSocialPartidul Democrat Liberal Maramureş a deschis un cont pentru ajutorarea victimelor în...

Partidul Democrat Liberal Maramureş a deschis un cont pentru ajutorarea victimelor în urma exploziilor din Sighet

DISTRIBUIȚI

Tragedia petrecută la Sighetu Marmaţiei în urma dublei explozii din 19 februarie, nu a rămas fără ecou în rândul conducerii şi a membrilor Partidului Democrat Liberal Maramureş. Astfel, a fost deschis un cont colector la Banca Comercială Română, unde pot fi depuse donaţii pentru ajutorarea pacienţilor care au suferit arsuri grave, dar şi familiilor acestora.

Reamintim că 15 dintre victime sunt internate la Spitalul de Arşi şi Spitalul Floreasca din Bucureşti, două dintre acestea fiind încă în stare foarte gravă. Este vorba de directorul SC Berg Sistem – Silviu Comănici, operat zilele trecute. Acesta are arsuri pe 85% din suprafata corpului şi arsuri ale căilor respiratorii. La fel de afectat este şi poliţistul Darius Perhaiţă, din cadrul IPJ Maramureş, şi acesta cu arsuri pe 75% din suprafaţa corpului.

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Democrat Liberal Maramureş, Mircea Man, împreună cu senatorul Gheorghe Mihai Bârlea au fost în vizită la pacienţii internaţi în Capitală şi discută în permanenţă cu familiile acestora, dându-le asigurări că va fi alături de ei în eforturile de recuperare şi tratament de care au nevoie.

Suferinţa acestor victime marcate de cele întâmplate, pot fi atenuate prin contribuţia noastră, a fiecăruia. Arsurile de pe corp sunt grave, ceea ce necesită tratamente de lungă durată. Trebuie să dovedim solidaritatea noastră şi să îi ajutăm pentru a trece mai uşor peste această tragedie”, spune Mircea Man.

 

Contul la care se pot depune sume în lei este: RO32RNCB0067004781230002

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA