AcasăEvenimentSportPARTIDĂ DE TOTUL SAU NIMIC - BCM Baia Mare își dorește a...

PARTIDĂ DE TOTUL SAU NIMIC – BCM Baia Mare își dorește a doua victorie din Liga Națională

DISTRIBUIȚI

Partidă de totul sau nimic pentru BCM Baia Mare. Echipa antrenată de Sebastian Man și Dan Donca va înfrunta mâine, 22 noiembrie, formația Phoenix Galați. Meciul are loc în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare cu începere de la ora 19:00. Victoria băimărenilor va salva categoric echipa nou promovată de la o eventuală retrogradare din Liga Națională de Baschet. Intrarea spectatorilor la meci se face pe bază de bilet, prețul unui tichet fiind de 5 lei. 

BCM Baia Mare a înregistrat până în acest moment o victorie împotriva celor de la Dinamo București. Partida cu Phoenix Galați poate fi certitudinea pentru băimăreni că echipa va juca și sezonul viitor în Liga Națională.

„Echipa se află într-un trend ascendent. Încercăm ca pe final de an să reducem la jumătate momentele mai puțin bune ale echipei. Nu neg că mai avem probleme la echipă dar acestea sunt mici și din punctul meu de vedere, dacă avem alături de noi sponsorii și sprijinul comunității vom juca și în sezonul următor în Liga Națională”,a declarat George Opriș, președintele BCM Baia Mare.

În partida cu Phoenix Galați pe teren va intra și Lucas Tohătan, un jucător tânăr care a crescut în pepiniera proprie a clubului băimărean.

„În opinia mea jucăm din ce în ce mai bine, de la un meci la altul. Din punctul meu de vedere este extrem de importantă prezența în teren al lui Lucas Tohătan. Principalul nostru obiectiv în acestă perioadă este să pregătim cât mai bine partida cu Galațiul. Vom da totul pe teren pentru a câștiga acest meci”,a a spus Rasa Mijuskovic, team manager la BCM Baia Mare.

În acest an, clubul BCM Baia Mare va sărbători 10 ani de activitate. Echipa nou promovată în Liga Națională va sărbători acest moment la ultima partidă oficială din acest an de pe teren propriu care va avea loc în 17 decembrie, în compania celor de la Craiova.

credit foto: Radu Țolaș

Simona Vasiac

PARTIDĂ DE TOTUL SAU NIMIC baschet

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA