spot_img
AcasăslolvaciaPARTENERIAT - Actorii de la Artscape vor pune în scenă o piesă...

PARTENERIAT – Actorii de la Artscape vor pune în scenă o piesă de teatru împreună cu asistanţii de la Asociaţia Esperando

spot_img

DISTRIBUIȚI

Persoanele cu dizabilităţi de la Asociaţia Esperando vor juca într-o piesă de teatru pusă în scenă împreună cu actorii de la Teatrul Independent Artscape. În acest sens, încă de la finele săptămânii trecute au început întâlnirile dintre cele două grupuri, întâlniri care par să fie un succes.

„Au început întâlnirile dintre Asociaţia Esperando şi actorii de la Artscape Baia Mare. E începutul unei prietenii frumoase şi le mulţumim pentru că au venit spre noi şi au deschis uşa pentru o colaborare care să le aducă un plus de frumuseţe şi încredere în viaţă persoanelor cu dizabilităţi sau nevoi speciale. Şi cine ştie ce minunăţii vor scoate împreună cei din Esperando şi Artscape în viitor…”, a explicat Claudia Breban, asistent social în cadrul Asociaţiei Esperando.

Prima întâlnire, care a avut loc vineri, 6 mai, a fost o întâlnire de tatonare, o întâlnire în cadrul căreia cele două grupuri au încercat să se cunoască.

„A fost prima întâlnire cu actorii şi noi am vrea să vină ei spre noi, să se adapteze ei la cerinţele noastre. Am găsit multă deschidere şi acest parteneriat cu siguranţă va fi un succes. Ne-am dori să finalizăm o piesă de teatru pe care să o prezentăm în luna Octombrie când Asociaţia Esperando împlineşte 15 ani de activitate”, a mai spus Claudia Breban.
Ana Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA