AcasăLifestyleParfum - recomandări și secrete de utilizare

Parfum – recomandări și secrete de utilizare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un parfum plăcut este o modalitate excelentă de a completa un look deosebit și elegant. Magazinele moderne de parfumerie oferă clienților o gamă largă de produse. Oricine poate alege un parfum care va fi ideal din toate punctele de vedere. Pentru ca mirosul să nu difere odată cu trecerea timpului, există câteva reguli simple de păstrare a acestuia.

Cum păstrăm parfumul?

Alcoolul, eterul, aldehida și terpena sunt elementele de bază a multor parfumuri https://makeup.ro/categorys/3/. Aceste molecule sunt implicate în mod constant în diferite procese chimice. Lumina directă a soarelui (sau altă sursă de lumină) va face reacția mai intensă. După un timp, consistența lichidului și chiar natura aromei se vor schimba. Pentru evitarea acestor procese este recomandată limitarea accesului la soare, păstrarea la o temperatură optimă. De asemenea, nu atingeți capătul sticlei cu degetele.

Razele directe ale soarelui supraîncălzesc parfumul, astfel există probabilitatea ca soluția să își schimbe consistența, iar aroma nu mai este la fel. Capacul trebuie să fie întotdeauna complet închis, deoarece aerul este un agent oxidant puternic. De asemenea, nivelul ridicat de umiditate afectează negativ starea esenței. Nu este recomandat să îl transportați și să îl lăsați mult timp în mașină.

Care este termenul de valabilitate al unui parfum?

Nu există o cifră exactă care să fie potrivită pentru toate tipurile de parfum. De regulă, termenul de valabilitate variază între 3 și 5 ani. Dacă doriți ca mirosul să vă încânte o perioadă mai îndelungată, trebuie să respectați regulile de depozitare și păstrare. Produsul este în siguranță dacă este depozitat într-un loc răcoros și întunecos. Regimul ideal de temperatură este de + 15 ° С.

Sfaturi utile 

Volumul de lichid din sticluță joacă un rol important. Dacă soluția rămâne doar pentru câteva utilizări, atunci nu este nevoie să o păstrați și să amânați utilizarea acesteia. Un recipient pe jumătate gol are adesea mult aer în exces, ceea ce dăunează mirosului. Oxigenul provoacă o serie de reacții oxidative, în urma cărora componentele se deteriorează. Iată motivul pentru care specialiștii susțin că 30-40 ml este volumul ideal al unui parfum.

Unde se aplică parfumul – câteva secrete pentru femei

Pentru o durabilitate mai mare, parfumul este aplicat pe partea superioară a corpului – astfel obțineți un efect de lungă durată.

Aplicat pe partea din spate a gâtului, parfumul va avea o durabilitate sporită, fără a deveni plictisitor pentru cei din jur. Poate fi pulverizat pe parte interioară a gulerului. Părul păstrează aura parfumului mult mai mult timp. Partea din spate a genunchilor și interiorul coatelor sunt cele mai „eficiente” zone (funcționează chiar și pentru bărbați). Mirosul pulverizat în aceste punct apare ca o briză, fiind inocent și subtil. Experții susțin că pielea trebuie intens hidratată înainte de a fi parfumată.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA