AcasăActualitatePARCUL TEHNOLOGIC ȘI INDUSTRIAL PHOENIX CUPROM - S-a decis finalizarea procedurilor de...

PARCUL TEHNOLOGIC ȘI INDUSTRIAL PHOENIX CUPROM – S-a decis finalizarea procedurilor de preluare de către Municipiul Baia Mare a întregii platforme Cuprom

DISTRIBUIȚI

Consilierii locali au aprobat în cadrul ședinței extraordinare din data de 11 iunie o serie de proiecte importante pentru comunitate, multe dintre ele inițiate de către primarul Cătălin Cherecheș. Acestea vizează o serie de facilități care vor fi acordate mediului de afaceri, programe de sănătate destinate întregii comunități, dar și acordarea de gratuități pentru transportul în comun elevilor, studenților, pensionarilor dar și altor categorii vulnerabile ale populației.

Primarul Cătălin Cherecheș a cerut acordul Consiliului Local pentru a continua demersurile de achzitie sau expropriere pentru utilitate publică a fostei platforme Cuprom.

Proiectul care vizează fosta platformă industrială propune promovarea conceptului de zonă de producţie durabilă definită drept “comunitate a firmelor de producţie şi servicii, care în interiorul unei zone funcţionale doreşte să îmbunătăţească performanţele economice şi sociale, achiziţionarea de instrumente specifice de organizare, de management şi infrastructură respectiv crearea unei zone de susţinere a afacerilor, facilitarea regenerării unui număr de zone productive conform criteriilor de sustenabilitate, sporind atractivitatea acestor zone pentru investitorii străini şi interni.

ActualMM

Citește: https://actualmm.ro/baia-mare-o-noua-premiera-pentru-romania-tarife-reduse-cu-90-pentru-terasele-sezoniere-1leu-mp-luna/

Credit foto: Dan Mezok

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA