spot_img
AcasăActualitate112PÂRÂȚI LA POLIȚIE - Majorat cu ZECI de invitați, întrerupt de organele...

PÂRÂȚI LA POLIȚIE – Majorat cu ZECI de invitați, întrerupt de organele de ordine

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, 3 ianuarie, la ora 18.15, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag, au fost sesizați cu privire la faptul că la un restaurant de pe raza localității Ferești se desfășoară un eveniment privat.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că într-o sală de evenimente se desfășoară un eveniment privat de tip majorat, cu participarea a aproximativ 100-150 de persoane.

La fața locului au fost identificate 68 de persoane care au fost sancționate contravențional conform prevederilor Legii 55/2020, cu amendă în valoare de câte 500 de lei pentru fiecare participant.

Totodată a fost sancționat și administratorul restaurantului, un bărbat de 41 de ani din Ferești, în calitate de administrator al firmei, cu 15.000 de lei conform prevederilor Legii 55/2020.

Valoarea totală a amenzilor aplicate de polițiști a fost de 49.000 de lei. Evenimentul a fost întrerupt în urma intervenției organelor de poliție. În cauză, polițiștii efectuează verificări cu privire le identificarea tuturor participanților și sancționarea acestora conform prevederilor Legii 55/2020.

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Nu avem voie sa tinam nici un eveniment??? MA FRAIERI DE MILITIENI????Sa plateasca Mama Militienilor amenda.Nu este constitutionala,NU MA POT APTINE SA NU VA DAU DE DULCE LA INCEPUTUL ANULUI FUTUVA in Gura de SLUGILE statului.3 Amenzi am luat si am iesit Foarte Bine iama aici va scriu Fraierii Statului Roman[Muistii]Va place sa faceti Rau oamenilor Batevar SATANA in Anul in care am intrat.SANTETI GUNOAIELE PLANETEI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA