AcasăEvenimentVIDEO - Paradă de Halloween a liceenilor băimăreni pe străzile oraşului

VIDEO – Paradă de Halloween a liceenilor băimăreni pe străzile oraşului

spot_img

DISTRIBUIȚI

Baia Mare a fost invadată de creaturi oribile venite parcă de pe alte tărâmuri. Zeci de liceeni din Baia Mare şi Borşa au mărşăluit pe străzile oraşului într-o inedită paradă de Halloween. Destinaţia finală a acestora a fost curtea Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” din Baia Mare, unde se desfăşoară un concurs incendiar de costume de Halloween.

Vrajitoare, fantome, spirite rele, pisici negre toate si-au dat intalnire pentru a-si masura puterile, acum in noaptea de Halloween. Si pentru ca totul sa fie cat mai special, parada organizata de vrajitoarele din tinutul Maramuresului a fost deschisa de un calaret, care le-a purtat pe strazile orasului in cautare de suflete pe care sa le bantuie. Dar ce ar fi vrajitoarele fara costume asa ca s-au luat la intrecere pentru a fi desemnata nu doar cea mai infricosatoare fantoma si ci vrajitoare. Fiecare s-a luptat pentru suprematie, in final insa cu totii s-au distrat pe cinste si incins o petrecere care va tine ca in basme trei zile si trei nopti.

Startul paradei a fost în faţa Bibliotecii Judetene “Petre Dulfu”.  De acolo, liceenii au pornit spre curtea Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” pe traseul Bd. Independenţei – str. Culturii. În curtea liceului băimărean au fost câteva momente artistice şi bineînţeles distracţie pe cinste.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA