AcasăActualitatePANOURI FOTOVOLTAICE - Green Seiro se extinde pe piața din Maramureș și...

PANOURI FOTOVOLTAICE – Green Seiro se extinde pe piața din Maramureș și va avea un reprezentant în Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Una dintre cele mai mari firme din domeniul montării profesionale de panouri solare fotovoltaice din țară, Green Seiro, se extinde pe piața din Maramureș cu un reprezentant oficial în Baia Mare.

Cine sunt Green Seiro

Grupul din Sibiu, care s-a extins recent în Europa, a ajuns recunoscut la nivel de țară pentru seriozitatea și profesionalismul în domeniul montării de sisteme de panouri solare fotovoltaice. Cu o experiență considerabilă și un număr impresionant de lucrări complexe realizate (inclusiv parcuri fotovoltaice pentru unii clienți din afara țării) Green Seiro promite să nu dezamăgească.

Ce sunt panourile solare fotovoltaice și la ce folosesc

Panourile solare utilizează radiația solară pentru a produce, după caz, căldură sau energie electrică. Fabricate din materiale care absorb lumina și căldura soarelui prin niște celule, acestea produc mai departe energie electrică sau termică (încălzirea apei sau chiar a casei). Un avantaj considerabil al energiei electrice produse de aceste panouri este că, spre deosebire de cea produsă prin combustibilii uzuali (lemne, cărbune, gaze) aceasta este “verde” (nepoluantă), regenerabilă, gratuită și inepuizabilă.

Paul Varga, CEO Green Seiro

Maramureșul este recunoscut la nivel mondial pentru frumusețile sale, dar și pentru oamenii serioși și primitori. De fiecare dată când mă întorc în această zonă ma simt ca acasă. Pentru că este unul dintre cele mai verzi județe din țară, e normal ca și oamenii să dorească să păstreze frumusețea naturii, iar asta se poate observa în ultima vreme și prin cererea mare de sisteme fotovoltaice care să producă energie electrică într-un mod cât mai puțin spre deloc nociv pentru mediu, aș putea spune. Astfel de sisteme trebuie să fie montate profesionist pentru a funcționa corespunzător și ne putem mândri să spunem că noi putem face asta la cele mai înalte standarde”, ne-a declarat Paul Varga, CEO al Green Seiro.

Alexandru Ardelean, reprezentant Green Seiro în Maramureș

Panourile solare fotovoltaice sunt viitorul în materie de energie eco-friendly. Încurajăm fără doar și poate utilizarea unor astfel de surse de energie atât pentru consumatorii industriali, dar mai ales pentru cei casnici. Sperăm ca în câțiva ani de acum încolo să întâlnim din ce în ce mai mulți doritori. Ca un alt avantaj, prin montarea unui astfel de sistem fotovoltaic, spre exemplu, dobândești o oarecare independență față de energia electrică de la furnizor. Pe termen mediu și lung costul de achiziție se compensează prin costul mic de utilizare. Nu ne ocupăm doar de montare. Noi oferim și sfaturi/ opțiuni clienților în funcție de necesitățile acestora”, ne-a declarat Alexandru Ardelean.

*Pentru mai multe informații, reprezentantul Green Seiro în județ vă stă la dispoziție la numerele de telefon 0790513440 sau 0729303030, ori prin mesaj pe paginile de Facebook Sisteme Fotovoltaice Maramureș sau Green Seiro.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA