Acasăsinucidere maramuresPANICĂ - Un zgârie-nori din Dubai a luat foc

PANICĂ – Un zgârie-nori din Dubai a luat foc

DISTRIBUIȚI

PANICĂ Incendiu de amploare  la un zgârie-nori din Dubai la Turnul Sulafa, iar imaginile cu flăcările care pun stăpânire pe clădire s-au răspândit rapid pe rețelele de socializare.

PANICĂ În imagini se poate observa cum fațada clădirii se desprinde și cade de pe clădirea rezidențială pe trotuar.

Potrivit presei locale, incendiul a izbucnit la etajul 35 al clădirii, ce are 75 de etaje, iar flăcările s-au extins cu o viteză uluitoare. Mai multe echipaje pentru situații de urgență au venit la fața locului pentru a stinge incendiul, iar locuitorii au fost evacuați.

Autoritățile se pare că au reușit să controleze focul, precizând că au fost afectate aproape 15 etaje.   Potrivit primelor informații, nici o persoană nu a fost rănită.

„Am fost alertați la ora 14:48. În prezent, echipele de pompieri de la Al Marsa, Al Barsha, Al Rashidiya și Al Karama lucrează pentru a stinge focul”, a declarat un purtător de cuvânt al Apărarii Civile.

„Întreaga mea viață este în acel apartament, Focul a început la etajul 35, însă nu știm sigur deocamdată nimic. Majoritatea oamenilor evacuați care locuiesc aici sunt afară și se uită la flăcări”, a declarat o rezidentă pentru presă.

sursa info

sursa foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA