AcasăActualitate112PANICĂ PE CALEA FERATĂ – Locomotiva trenului Satu Mare–Halmeu a luat foc...

PANICĂ PE CALEA FERATĂ – Locomotiva trenului Satu Mare–Halmeu a luat foc în mers

spot_img

DISTRIBUIȚI

PANICĂ PE CALEA FERATĂ  Pompierii sătmăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locomotiva trenului Regio Satu Mare – Halmeu. Incidentul s-a petrecut ieri, 26 octombrie, în jurul orei 16.00, în apropierea Haltei Micula.

La observarea incendiului șeful trenului a procedat rapid la desprinderea locomotivei de vagoane, la evacuarea celor 195 de pasageri, a anunțat incidentul la numărul 112 și a intervenit împreună cu mecanicul și alți angajați CFR pentru stingerea incendiului cu mijloacele de primă intervenție din dotare.

La sosirea forțelor profesioniste ardeau depunerile de ulei de pe sistemul de rulare. Pompierii au preluat misiunea răcind de urgență zona pentru a preîntîmpina reaprinderea focului și asigurându-se că nu mai există nici un pericol.

Toți pasagerii au fost evacuați în siguranță, iar după încheierea intervenției aceștia au fost preluați și transportați tot pe calea ferată la destinație. Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost frecarea la sistemul de rulare.

Sursă: PortalSM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA