Acasăsinucidere maramuresPANICĂ LA ROMA - Un român s-a baricadat în casă cu patru butelii...

PANICĂ LA ROMA – Un român s-a baricadat în casă cu patru butelii de gaz, pregătit să arunce în aer clădirea

DISTRIBUIȚI

PANICĂ LA ROMA Momente de panică, vineri după amiază la Roma, zona Casilino, în via Ponte Pisano, unde un bărbat s-a baricadat în casă cu patru butelii de gaz, pregătit să arunce în aer întreaga clădire. Au fost evacuate opt apartamente.

A.P., un român de 43 de ani, a decis să se sinucidă și o dată cu el să arunce în aer o clădire întreagă, scrie Gazeta Românească.

Dezastrul a fost evitat, alarma a fost dată de un vecin, care l-a observat când ducea cele patru butelii în casă.

Era în jurul orei 16,40, când românul a fost observat de vecin că ducea buteliile în apartament și imediat a dat alarma, chemând forțele de ordine la numărul de urgențe 112. În același timp au fost alertați și pompierii.

Intervenție imediată a polițiștilor de la comisariatul Casilino.

Ajunși la fața locului au simțit un puternic miros de gaz, chiar de la intrarea în zona apartamentelor.

În acel moment, în clădire se aflau 40 de persoane, inclusiv femei și copii.

Primele măsuri luate de polițiști au fost evacuarea tuturor persoanelor și alertarea echipajelor de pompieri aflate în apropiere.

Pompierii au reușit să deschidă ușa și au intrat în prima cameră, unde au găsit 4 butelii de gaz deschide (două de 50 de litri și două de 25 de litri). Fereastra era închisă cu mânerele distruse.

Agenții de poliție au reușit să îl anihileze pe român, iar pompierii au deschis geamurile și au aerisit apartamentul și clădirea.

După controalele de siguranță, locatarii celor 8 apartamente au putut să intre în clădire. Românul a fost arestat urmând a fi supus și unor controale psihiatrice.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA