spot_img
AcasăActualitatePANICĂ ÎN PARCUL MARA – Un bețiv exhibiționist a fost ridicat de...

PANICĂ ÎN PARCUL MARA – Un bețiv exhibiționist a fost ridicat de Ambulanță după ce a speriat copii și mămici

DISTRIBUIȚI

PANICĂ ÎN PARCUL MARA   Sub influența băuturilor alcoolice și mândru de „costumul moștenit” de la strămoșul Adam, un bărbat a iscat momente de panică în parcul Mara din Baia Mare.

La fel ca în fiecare zi, la orele amiezii, parcul Mara a fost și astăzi, 14 aprilie, arhiplin. Zeci de copii și părinți se bucurau de vremea prietenoasă și activitățile în aer liber. Liniștea și bucuria au fost perturbate însă de apariția unui bărbat de vârsta a doua, rupt de beat, care a făcut o mică scenă apoi a căzut pe spațiul verde. Cu toate că nu se putea ține pe picioare, acesta a continuat „spectacolul” dezbrăcându-se. Martori la incident au relatat pentru ActualMM că în acest parc se întâmplă adesea astfel de incidente.

„Stăteam aici cu fetița la leagăn când a apărut acest individ și efectiv ne-a speriat. Cine nu se poate abține să bea, să aibă măcar bunul simț să evite locurile de joacă. Totuși, sunt copii fără nici o vină care trebuie protejați și mă gândesc cu stupoare dacă nu eram astăzi lângă fetița mea ce s-ar fi întâmplat. Se tot plimbă pe aici polițiștii locali dar și pe acest bețiv l-au ignorat. Și-a fluturat lenjeria intimă pe aici în văzul celor mici, e inacceptabil!”, spune Viorelia Moldovan.

Un alt martor la incident a declarat:

Eu nu știu ce s-a întâmplat la început, când am ajuns era acolo pe jos, era dezbrăcat. Un domn tot îi zicea să se îmbrace, că îl văd copiii și nu-i normal. Eu am zis să sune la salvare prima dată, că nu am știut dacă e bolnav sau ceva. Apoi am văzut că e mangă.. i-am zis și eu să se îmbrace și să plece de aici, nu îi e puțin rușine așa? Îl văd ăștia mici.. A sunat cineva până la urmă la salvare să îl ia, ca nu puteai cu el..”.

La fața locului a apărut un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș (SAJ) care a acordat îngrijiri bărbatului, acesta fiind transportat la spital.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA