spot_img
Acasăoameni noiPACIENT AGRESIV – O asistentă a fost bătută în ambulanță

PACIENT AGRESIV – O asistentă a fost bătută în ambulanță

DISTRIBUIȚI

PACIENT AGRESIV  O asistentă de pe o ambulanță a fost legată de scaun și snopită în bătaie de un pacient pe care îl trata. Bărbatul agresiv a fost oprit de șoferul ambulanței, nu înainte de a distruge autospeciala. Totul s-a întâmplat în localitatea Smârdan din județul Galați. Soția bărbatului recalcitrant a sunat la 112 după ce soțul s-a plâns că suferă de dureri crunte de cap.

O autospecială s-a deplasat la locul solicitat, iar inițial pacientul s-a comportat normal. „L-am convins să urce în mașină, l-am investigat inițial, apoi l-am pus pe targă, i-am pus centura, iar eu m-am așezat, tot în celula sanitară a ambulanței, pe scaun, lângă el. Mi-am pus și eu centura.Ambulanțierul aștepta în față să îi fie aduse actele de identitate ale apacientului. Atunci, deodată, m-a atacat, s-a desfăcut din centură, a venit peste mine, mă trăgea de păr, mă înjura și mă blocase în scaunul de care eram prinsă cu centura, era cu capul pe toracele meu și mă lovea”, a povestit asistenta de 35 de ani, pentru Libertatea.

PACIENT AGRESIV

„M-am luptat cu el, mă îmbrâncea și pe mine, dar până la urmă am reușit să eliberez asistenta și pe pacient l-am închis în celula sanitară a ambulanței. Așteptam să vină poliția și nu puteam risca ca el să coboare. Era foarte violent. Numai că pacientul, în criza de furie, a pus mâna pe trusa sanitară și a aruncat-o în ușile din spate, voia să le deschidă. Cum nu a reușit a găsit foarfeca noastră și cu ea a spart un geam lateral și un altul din fața. Atunci s-a tăiat. A urcat pe locurile din față și cred că voia să plece cu ambulanța, m-am luptat cu el iar atunci m-a și zgăriat. Ne-am luptat în cabină, am luat cheile și foarfeca și atunci a sosit și poliția și l-a imobilizat”, povestește Pavel Perianu, ambulanțierul echipajului atacat.

Asistenta agresată a fost preluată de un alt echipaj și transportată la spital pentru investigații amănunțite.

 

Sursă

 

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA