Acasăsinucidere maramuresOROARE ÎN ITALIA - Doi adolescenți români l-au ucis pe tatăl vitreg...

OROARE ÎN ITALIA – Doi adolescenți români l-au ucis pe tatăl vitreg italian al unuia dintre ei

DISTRIBUIȚI

OROARE ÎN ITALIA Doi adolescenți români l-au ucis pe tatăl vitreg italian al unuia dintre ei și i-au aruncat trupul într-un canal, crezând că fapta lor nu va fi descoperită.

Cei doi puști, în vârstă de 16, respectiv 15 ani, au fost arestați de autoritățile italiene și puși sub acuzare: omor premeditat și ascunderea cadavrului.

Crima, scrie Gazeta Românească, a avut loc zilele trecute la Pedara, lângă Catania. Ideea omorului a i-a venit adolescentului român sătul de reproșurile tatălui său vitreg.

Victima este Domenico Citelli, 71 de ani, fost director în Regiunea Sicilia, care, cu o atitudine de bunic sever, a încercat să îl determine pe fiul de 16 ani al mai tinerei sale soții să se țină de carte.

Părăsit de mama copilului, italianul îi cerea acestuia să învețe și să se distreze mai puțin, ca să aibă un viitor.

Soția sa plecase de acasă de mai multă vreme, lăsându-l pe copil în grija tatălui său vitreg italian.

Efectul cicălelilor a fost că adolescentul, ajutat de un prieten, și-a procurat o pușcă de calibru 12 mm, și l-a împușcat pe tatăl vitreg în ceafă.

A tras de aproape, glontele aproape retezându-i bărbatului capul. Ulterior, copiii au înfășurat cadavrul într-o pătură și l-au aruncat într-un canal.

Corpul lui Citelli, arată presa italiană, a fost găsit din întâmplare, ”înfășurat într-o pătură legată în jurul corpului, cu o frânghie și de care era atașată o greutate care să-l țină la fund”, într-o gură de acces de la sistemul de canalizare a apelor uzate în apropierea casei victimei.

Câteva ore mai târziu, în timpul interogatoriului, minorul a mărturisit crima. Băiatul a povestit despre certurile cu tatăl vitreg și că a vrut să scape.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA