Acasăsinucidere maramuresOROARE – I-a tăiat gâtul soției, a aprins-o pe ea și copilul...

OROARE – I-a tăiat gâtul soției, a aprins-o pe ea și copilul lor de două luni iar apoi s-a sinucis

DISTRIBUIȚI

Tragic dublu omor și sinucidere în provincia Salerno. Un român i-a tăiat gâtul soției și apoi i-a dat foc împreună cu fiul de două luni, iar apoi și-a luat viața spânzurându-se. Cele trei cadavre au fost găsite de carabinieri pe via Giungaia în localitatea Torre del Mare.

Femeia și copilul erau carbonizați în pat, când au ajuns carabinierii la fața locului. O scenă teribilă, mama și fiul îmbrățișați în pat și în comuna cutremurătoare moarte, în timp ce soțul s-a spânzurat cu o funie în baie.

Alarma a fost dată de vecinii familiei de români, din cauza urletelor disperate și a fumului care proveneau din locuință. Dinamica faptelor este încă în analiza anchetatorilor. Nu se exclude o criză de nebunie a românului împotriva soției și micuțului, probabil declanșată de o stare de beție.

Familia, de naționalitate română, trăia de mai mult timp în apartamentul de pe litoralul din sudul provinciei Salerno, în condiții grele. Bărbatul, Constantin Barbu, de 29 de ani, potrivit unei prime reconstituiri a carabinierilor coordonați de Procuratura din Salerno, i-ar fi tăiat gâtul soției, Sabina Iuliana Chiș, de 29 de ani, iar apoi i-a dat foc împreună cu fiul de numai două luni pe patul matrimonial.

Bărbatul ar fi acționat în culmea unei discuții violente. După ce a comis dublul omor, bărbatul s-a închis în baie unde și-a provocat răni pe brațe și pe corp, apoi și-a legat o funie la gât, luându-și viața. Potrivit unei prime reconstituiri, se pare că cei doi soți se certau de mai mult timp.

Sursa: gazetaromaneasca.com

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA