AcasăEvenimentSportORIENTARE SCHI - Distincţii noi în palmaresul sportivilor de la Știința Electro...

ORIENTARE SCHI – Distincţii noi în palmaresul sportivilor de la Știința Electro Sistem Baia Mare la Cupa României

DISTRIBUIȚI

ORIENTARE SCHI În perioada 17-18 februarie în stațiunea Izvoare s-a desfășurat ultima competiție majoră din acest sezon competițional de iarnă, Cupa României la Orientare-Schi.


Competiția a fost organizată sub egida Federației Române de Orientare, în parteneriat cu CS Spria Baia Sprie, Nord Baia Mare și AJO Maramureș.

Cupa României a constat în cumularea rezultatelor obținute de concurenți în cele 2 zile de competiție, în plus organizatorii locali premiind fiecare zi de concurs cu Cupa Spria Nord (etapa I), respectiv Trofeul Maramureș (etapa a doua).

Despre organizarea competiției se poate vorbi doar la superlativ.

Echipa de arbitri s-a achitat excelent de sarcină, asigurând competitorilor hărți foarte bune, o rețea de urme de schi de foarte bună calitate și o festivitate de premiere pe măsură.

Deoarece toată lumea a apreciat efortul depus de organizatori (care au început preparativele cu mult timp înainte de a începe competiția), putem spune că a fost una din cele mai reușite competiții de orientare schi din ultimii ani.

În aceste condiții, sportivii de la Știința Electro Sistem Baia Mare nu puteau rata ocazia de a-și trece în palmares noi distincții, nu mai puțin de 19 sportivi reușind să urce pe podiumul de premiere al Cupei României, în unele categorii de vârstă sportivii băimăreni acaparând în întregime podiumul de premiere.

Rezultatele obținute la Cupa României sunt:

Locuri I: Tania Sabou la F12, Andreea Manu la F14, David Hreniuc la M14, Alexandra Roman la F16, Alexandru Catană la M16, Alina Tecă la F18, Alexandru Biro la M20
Locuri II: Alexandru Kotai la M12, Gabriel Catană la M14, Alexandra Creciun la F16, Cătălin Vadean la M16, Denisa Tecar la F18, Ionuț Crișan la M20, Istvan Sebestyen la M21, Lucia Pop la F45
Locuri III: Luca Strâmbu la M14, Samuel Ghit la M16, Denisa Ghit la F18, Sergiu Mate la M20.

În cele două etape individuale premiate de către organizatorii locali (Cupa Spria Nord și Trofeul Maramureș), sportivii clubului au reușit să obțină alte 36 de clasări pe podiumul de premiere.

Bilanțul de la finalul sezonului de iarnă ne arată faptul că CS Știința Electro Sistem Baia Mare și-a depășit din nou rezultatele obținute în anii precedenți, prin urmare acest sezon este cel mai bun din istoria clubului băimărean. În plus își menține în continuare titulatura de cea mai bună grupare în orientarea pe schiuri.

În perioada următoare sportivii vor întra într-o scurtă vacanță după care vor începe pregătirea sezonului de orientare în alergare.

Informaţii furnizate de CS Știința Electro Sistem Baia Mare

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA