AcasăActualitatePoliticORGANIZARE - PSRO a “decapitat" PSD Baia Mare. Un fost membru marcant...

ORGANIZARE – PSRO a “decapitat” PSD Baia Mare. Un fost membru marcant al social-democraților a fost numit președinte în cadrul organizației locale a partidului condus de Mircea Geoană

DISTRIBUIȚI

Lovitură dură pentru Partidul Social Democrat Maramureș.

În prag de alegeri locale, un fost membru marcant al organizației exclus din partid pentru că a votat în cadrul Consiliului Local Baia Mare pentru interesul cetățenilor și nu la comandă politică a fost numit președinte al filialei locale a Partidului Socialist Român. Este vorba despre Gabriela Hofer, fostul viceprimar al municipiului Baia Mare, care a fost numită de Mircea Geoană și președinte al organizației de femei.

Alături de ea și Dorel Mureșan, noul viceprimar al municipiului Baia Mare, a fost numit de conducerea centrală în funcția de lider al organizației județene a PSR.

Numirile celor doi reprezentanți au fost făcute publice de către Mircea Geoană, președinte al Partidului Socialist Român, care s-a aflat sâmbătă, 2 aprilie, în Baia Mare.

„Aș vrea să îi mulțumesc domnului președinte Mircea Geoană pentru nominalizarea făcută. Deși poate pare un pic un termen perimat îl asigurăm că vom depune toate eforturile în ceea ce depinde de noi pentru realizarea obiectivelor propuse”, a spus Dorel Mureșan, președintele PSR, filiala Maramureș.

„Cu toții, când venim și ne implicăm în politică pornim la drum cu dorința de a face ceva pentru cei cărora le cerem votul și de cele mai multe ori se întâmplă că îi dezamăgim. Ori noi, astăzi vrem să demonstrăm că se poate să facem de așa natură încât să primeze interesele cetățenilor înainte de culoarea politică. Aș vrea să îi mulțumesc domnului președinte Geoană pentru încrederea pe care mi-a acordat-o oferindu-mi această funcție. Doresc să fiu alături de dânsul deoarece am mai lucrat împreună. Eu am fost membră mulți ani de zile a Partidului Social Democrat dar datorită faptului că am ales să primeze pentru mine interesele cetățenilor am plătit destul de scump această opțiune a mea. Dar cred în continuare că de aceea suntem puși și aleși, pentru a face interesele comunității noastre”, a spus Gabriela Hofer, președintele Partidului Socialist Român, filiala Baia Mare.

Din organizația locală a PSR va face parte și Daniela Bozga. Aceasta a fost aleasă în urma unei operațiuni de recrutare de resurse umane derulată la București

„Este unul dintre cei mai importanți și respectați evaluatori de calitate de servicii în sistemul medical din România, cu o experiență în zona economică importantă. Și împreună cu Dorel Mureșan și Gabriela Hofer sunt convins că o să facem o echipă foarte frumoasă”, a spus Mircea Geoană, președintele Partidului Socialist Român.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA