spot_img
AcasăActualitateSocialOrele de dirigentie vor fi obligatorii? (VIDEO)

Orele de dirigentie vor fi obligatorii? (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

De anul viitor s-ar putea ca orele de dirigintie sa devina obligatorii in unitatile de invatamant din judet. Astazi la sedinta de lucru cu consilierii educativi din judet s-a cerut consilierilor educativi sa treaca in program aceste ore asta pe motiv ca sunt foarte importante.

Astazi a avut loc la Biblioteca Judeteana Petre Dulfu din Baia Mare sesiunea de lucru semestriala a consilierilor educativi din unitatile scolare din Maramures. Prezentarea calendarului national si al celui regional si interjudetean al activitatilor educative din 2013 precum si stabilirea responsabilitatilor in cadrul proiectelor care se vor derula sunt cateva dintre punctele pe care Inspectoratul Scolar le-a trecut pe lista subiectelor abordate astazi.

De asemenea s-a avut in vederea discutarea problemelor legate de prevenirea violentei si a consumului de droguri in mediul scolar.  Consilierii au trebuit astazi sa-si spuna punctul de vedere cu privire la orele de dirigintie, consiliere si orientare. Intalnirea a fost oportuna pentru consilieri deoarece au avut posibilitatea sa pune intrebari legate de diferite subiecte.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA