spot_img
AcasăActualitateORDINUL BĂTĂII DE JOC - Baia Mare a ieșit din carantină la...

ORDINUL BĂTĂII DE JOC – Baia Mare a ieșit din carantină la ora 17:00, iar autoritățile nu au încă ordinul de prelungire

DISTRIBUIȚI

Autoritățile județene și centrale ne demonstrează (pentru a câta oară?) că își pot bate joc de cetățeni fără nici o urmă de rușine. Conform ordinului inițial de carantinare a municipiul Baia Mare, emis în data de 11 noiembrie, orașul nostru a ieșit astăzi, la ora 17:00, OFICIAL din carantină.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a anunțat în urmă cu câteva ore că s-a decis prelungirea măsurii de carantină zonală în municipiu, pentru încă 7 zile. Ne-au mai anunțat și că se așteaptă ordinul semnat de către Raed Arafat, pentru ca această prelungire să intre în vigoare, de la ora 17:00.

Doar că ora 17:00 a venit, iar ordinul… ia-l de unde nu-i. Singurul lucru care a amintit de această prelungire a carantinei a fost mesajul primit prim RO-ALERT de către cetățeni, la ora 17:15. În teorie, în fiecare minut de după ora 17:00 și până la emiterea ordinului de la București, Baia Mare nu se află sub măsura carantinei.

Reprezentanții CJSU Maramureș nu ne-au răspuns până în acest moment la întrebări pe acest subiect.

 

Știre în curs de actualizare.

Adrian Barbur

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Cei care nu au optiunea RO Alert pe telefon sau cei care nu detin deloc un smartphone, cum au aflat ce se intampla? Bataie de joc!

  2. 1. Au intarziat (mai intarzie inca…..probabil) pentru ca nu au cazut de acord asupra noii forme a declaratiei ( cea veche nu mai e valabila. Are COVID.
    2. – Pentru Tina- Atat cei care nu au optiunea RO-Alert cat si pentru cei care nu utilizeaza zilnic presa scrisa sau audio-vizuala, carantinarea nu se aplica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA