AcasăsiugariuORDINE ȘI SIGURANȚĂ – Jandarmii maramureșeni vor fi prezenți astăzi la Hramul...

ORDINE ȘI SIGURANȚĂ – Jandarmii maramureșeni vor fi prezenți astăzi la Hramul Bisericii, organizat de Parohia Romano-Catolică numărul V din Baia Mare, în Piața Cetății

DISTRIBUIȚI

ORDINE ȘI SIGURANȚĂ   Jandarmii maramureşeni vor fi prezenţi  pentru asigurarea unui climat adecvat de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor religioase. În data de 13 iunie a.c., între orele 17:00-20:00, Parohia Romano-Catolică nr. V din Baia Mare, organizează „Hramul  Bisericii”, activitate ce se va desfăşura în Piaţa Păcii.

Jandarmeria Maramureş recomandă cetăţenilor să manifeste răbdare şi să adopte un comportament civilizat, aşa cum este normal la asemenea activităţi. Participanţii sunt rugaţi de asemenea, să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate de către forţele de ordine prezente pentru a asigura ordinea şi siguranţa publică. Jandarmii sfătuiesc credincioşii să acorde atenţie bunurilor şi obiectelor personale, să asigure autoturismele parcate şi să nu lase la vedere obiecte ce ar putea atrage atenţia persoanelor rău intenţionate şi nu în ultimul rând, să acorde o grijă deosebită copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă „112”.

 

Informații furnizate de IJJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA