AcasăEvenimentORDINE DE PLATĂ - Erli Zsolt Csaba trimis în judecată pentru înșelăciune

ORDINE DE PLATĂ – Erli Zsolt Csaba trimis în judecată pentru înșelăciune

DISTRIBUIȚI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, în data de 12 februarie 016, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lui Erli Zsolt Csaba, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Cu o zi înainte, faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

”Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în perioada ianuarie – februarie 2016, inculpatul Erli Zsolt Csaba s-a prezentat cu o identitate falsă, respectiv sub numele de George Pop şi, pretinzând că este reprezentant al unei asociaţii, a indus în eroare persoana vătămată SC M.S. SRL, care a procedat la efectuarea a trei livrări de mărfuri, în valoare totală de 18.579 lei. Pentru a determina persoana vătămată să livreze mărfurile, inculpatul a remis prin e-mail fotocopiile a trei ordine de plată, dar suma de bani nu a fost virată în contul persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat de presă al Tribunalului Maramureș.

Dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

”Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se precizează în comunicat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA