AcasăActualitate112ORBIT DE GELOZIE – Asistentă de la Ambulanța Satu Mare, bătută de...

ORBIT DE GELOZIE – Asistentă de la Ambulanța Satu Mare, bătută de către soțul polițist chiar în fața spitalului. VEZI VIDEO

DISTRIBUIȚI

ORBIT DE GELOZIE   O asistentă medicală a fost bătută de soț la Ambulanța Satu Mare. Bărbatul, de profesie polițist, și-a ieșit din minți, după ce ar fi descoperit un număr de telefon necunoscut și i-a cerut soției explicații într-un mod brutal. Incidentul a fost suprins de un martor, iar imaginile au fost publicate pe Internet.

Incidentul a avut loc chiar în curtea Ambulanței din Satu Mare, scrie Gazeta de Nord-vest gazetanord-vest.ro. O asistentă medicală a fost agresată de soțul ei care este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Satu Mare. Orbit de furie, bărbatul a fost filmat în timp ce-și agresa soția, pe care ar fi bănuit-o de infidelități. Femeia nu a putut da explicații despre un număr de telefon necunoscut pe care soțul i l-ar fi descoperit în agendă.

„Al cui e numărul de telefon?” a întrebat furios bărbatul.

În imagini se vede cum soții se ceartă în apropierea unei ambulanțe. Polițistul Raul Mona ar încerca să-i smulgă telefonul din mână. Femeia este imobilizată și apoi trântită la pământ. Mai apoi, asistenta medicală a fugit după soțul ei care s-ar fi ascuns în mașină.

Conducerea Serviciului de Ambulanță din Satu Mare a demarat o anchetă în urma incidentului.

Pe 13.08.2017, în jurul orelor 18 :30, numitul Mona Raul, politist, soțul angajatei noastre, asistent medical, a intrat în incinta Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, în ținuta de serviciu (polițist) și a avut o altercație cu soția sa în garajul și curtea SAJ Satu Mare. Menționez că asistenta medicală Mona Teodora se afla în timpul serviciului. Managerul SAJ Satu Mare, d-na Opriș Gabriela, a dispus formarea unei comisii de cercetare administrativă pentru a stabili condițiile în care a avut loc acest eveniment”, se arată în comunicatul emis de Serviciul de Ambulanță Satu Mare.

De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a efectuează o anchetă.

S-au dispus verificări pentru că nu este normal un astfel de comportament. Poate aduce prejudicii de imagine instituției și,  în funcție de rezultat,  se vor dispune măsuri disciplinare”, a declarat, pentru Libertatea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Polițiștii spun că asistenta nu a depus o plângere împotriva soțului ei, în urma agresiunii, așa că nu poate fi vorba despre un caz penal.

Sură info.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA