AcasăActualitateSocialORA DE IARNA - Duminca dimineata dam ceasurile inapoi cu o ora

ORA DE IARNA – Duminca dimineata dam ceasurile inapoi cu o ora

DISTRIBUIȚI

Romania revine la ora oficiala (de iarna) in noaptea de 26 spre 27 octombrie, cand ceasurile vor fi date cu o ora inapoi. Ora 4:00 va deveni, astfel, ora 3:00, ziua de duminica devenind cea mai lunga din an.
Trecerea la ora Europei Orientale nu va modifica insa mersul trenurilor in vigoare. Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora oficiala de vara pana in noaptea de 26 spre 27 octombrie.
In noaptea de 26 spre 27 octombrie 2013, cand ora 4:00 devine ora 3:00, toate trenurile de calatori care au ora de plecare din statiile de formare dupa ora 4:00, vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora Europei Orientale.

Trenurile de calatori aflate in circulatie dupa ora 4:00, ora oficiala de vara, vor opri in statiile din parcurs stabilite, unde vor stationa pana la ora de plecare din orarul in vigoare dupa noua ora a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanta scurta pana la statia finala isi vor continua mersul pana la destinatie.
Vor fi afectate de schimbarea de ora un numar de 65 de trenuri, respectiv 32 InterRegio, 31 Regio si doua InterCity.

Avand in vedere ca si in tarile vecine trecerea de la ora de vara la ora Europei Orientale oficiala se face in aceeasi zi de duminica, 28 octombrie 2013, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria si Ucraina, trenurile vor circula dupa orarul in vigoare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA