AcasăActualitate112OPRIT LA TIMP – Un bărbat din Galați a vrut să se...

OPRIT LA TIMP – Un bărbat din Galați a vrut să se sinucidă împreună cu fiica sa

DISTRIBUIȚI

OPRIT LA TIMP  Un bărbat din Galați a vrut să se sinucidă împreună cu fiica sa, după ce a pus la cale un plan nebunesc. Gelos peste măsură pentru că soția sa a plecat să lucreze în străinătate, Ioan Felea a vrut să arunce în aer casa în care se afla și fiica sa de doar 11 ani. Copila nu și-a pierdut cumpătul și a sunat la 112, în timp ce tatăl ei a dat drumul gazelor din butelie. Tragedia a fost evitată în ultimul moment datorită unor vecini care au salvat-o la timp pe fetiță. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat pentru tentativă de omor.

Cazul cutremurător a avut loc în zi de sărbătoare. Bărbatul din localitatea Fârţăneşti se aștepta ca soția sa să se întoarcă pentru a petrece Paștele în familie. Chiar în Vinerea Mare, femeia l-a anunțat că rămâne în Anglia pentru că i-a fost prelungit contractul de muncă cu încă șase luni pentru a-și ajuta familia.

Orbit de gelozie și dornic de răzbunare, Ioan Felea a pus la cale un plan nebunesc. Bărbatul a eliberat gazul din butelie în camera în care se afla împreună cu fiica sa. Apoi, i-a spus fetiței: „Dacă mă iubești, vom muri împreună.”, arată anchetatorii.

Citește și MAȘINĂ CAPCANĂ – Cel puțin 17 morți și zeci de răniți

„Minora a fost extrem de speriată. S-a ascuns sub o pătură şi a sunat la 112 cerând ajutor de la Poliţie. În acelaşi timp, mama, care discuta cu fetiţa pe tabletă, a sunat o familie apropiată şi i-a rugat să meragă la ei acasă deoarece se întîmplă o nenorocire.”, a precizat Liliana Istrate, procuror Parchetul de pe lîngă Tribunalul Galaţi.

Vecinii au ajuns într-un suflet la locul nenorocirii, după ce au aflat despre grozăvie.

,,Ne-a sunat că el vrea să dea foc la casă cu tot cu fetiţă înăuntru. Când am auzit că e vorba de copil, ne-am dus. Eram şi noi speriaţi. Când am ajuns acolo, uşa era încuiată, iar el era înăuntru cu fetița, cu butelia deschisă. Mirosea a gaz. I-am zis să dea drumul la uşă, să nu facă asta. El nu şi nu că nu se întoarce nevasta lui acasă”, a spus Chiţa Gherghişan.

Citește și VREMURI GRELE – Permisul de conducere nu va mai fi pentru oricine, probele vor fi înregistrate video!

Oamenii, chemați de urgență, spun că au reușit să intre pe geam. L-au trântit la pământ pe bărbatul care amenința să se sinucide și apoi au oprit gazele.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA