AcasăAlteleEconomicOPORTUNITATE LOC DE MUNCĂ BAIA MARE - Centrul de debitare CNC -...

OPORTUNITATE LOC DE MUNCĂ BAIA MARE – Centrul de debitare CNC – Brauch CAUTĂ ASISTENT MANAGER în cadrul companiei care deține echipamente inovative și oferă servicii premium clienților

spot_img

DISTRIBUIȚI

Centrul de Debitare CNC Brauch (www.brauch.ro) este cel mai recent business pus pe picioare de omul de afaceri băimărean Dănuț Gurka, cel care a reușit să dezvolte alături de soția sa, Oana Gurka, binecunoscuta fabrică de căsuțe KinderHaus. Afacerea cu produse de mobilier și decorațiuni destinate copiilor cunoaște un succes binemeritat pe piața din România și din Europa, dar Dănuț Gurka nu s-a oprit aici. De curând, după o minuțioasă documentare a pieței de profil, achiziția unor echipamente inovative și de cea mai înaltă calitate, prin care se oferă servicii premium clienților, acesta a deschis Centrul de Debitare CNC – Brauch.

În această perioadă, pe lângă comenzile la care se lucrează de zor, la Centrul de debitare CNC – Brauch se caută și o persoană care să întregească echipa, mai exact un asistent manager. Se cere, pe lângă studii superioare absolvite și o experiență minimă în domeniu, orientare către rezultate, muncă în echipă, etică și integritate, înțelegere și tact organizațional. Se oferă toate condițiile pentru desfășurarea în condiții optime a activității, salariu competitiv, bonusuri în funcție de performanțe, posibilitatea de dezvoltare profesională.

Valorile care stau la baza business-ului sunt integritatea, încrederea, pasiunea, profesionalismul și responsabilitatea. Așadar, dacă ești în căutarea unui loc de muncă bun, într-o echipă tânără și efervescentă, într-o companie serioasă, aflată în plin proces de dezvoltare, află cum poți aplica pentru acest job AICI: http://www.brauch.ro/cariere

În Centrul de Debitare CNC – Brauch utilizăm echipamente inovative, de cea mai înaltă calitate, pentru a oferi clienților noștri servicii premium. Echipamentele CNC disponibile în atelierul nostru ne ajută să realizăm proiecte ambițioase atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru companii multinaționale.

Oferim servicii de proiectare și debitare CNC pentru diverse materiale cum ar fi: pal melaminat, mdf, alucobond, aluminiu, forex, comatex, hpl, comacel, textolit, carbon, hdf, corian, lemn masiv și multe altele. Avem capacitatea de a prelua proiecte ambițioase pentru că avem posibilitatea să prelucrăm piese de dimensiuni mari, mai mult, proiectanții noștri sunt pregătiți să răspundă tuturor nevilor clienților”, susține Dănuț Gurka, directorul general Brauch.

La Centrul de debitare CNC – Brauch din Baia Mare (www.brauch.ro) pot fi debitate diverse materiale pentru industria publicitară, industria medicală, automotive, dar tot aici puteți găsi diverse produse proprii, înregistrate la OSIM, dar și echipamente de protecție pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid – 19.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA