Acasăsinucidere maramuresOPINII - S-a întors lumea cu susul în jos!

OPINII – S-a întors lumea cu susul în jos!

DISTRIBUIȚI

Deși unii critici au început să vorbească de fenomenul feminizării masculilor, cu certitudine un om frumos, bine îngrijit, rafinat, nu neapărat top model, va plăcea femeilor.

Nu este un lucru ieșit din comun ca băieții să manifeste un puternic interes pentru modă,dar oare nu e prea mult?

Bărbatul a fost și va rămâne simbolul puterii și a durității,începând de la îmbrăcăminte până la părul tuns scurt și bărba crescută atât cât să străpungă ușor pielea fină a femeii.

Putere moartă?

Să ne amintim puțin cum se  prezenta sexul tare cu câțiva zeci de ani în urma

Pânza aspră din care erau confecționate cămășile  și pantalonii lor reprezenta un scut pentru corpul solid iar materialul gros și dur care înfățișa( mantaua) redă puterea masculină nemărginită. Papucii  greoi anunțau prezența lor iar ceasul nelipsit de pe mână sugera autoritate.

Sacrificiu sau plăcere?

Un bărbat bine este un bărbat îngrijit. Dar un bărbat îngrijit ce este? Tuns,bărbierit, îmbrăcat la patru ace nu e destul! Dacă femeile își diversifică programele de înfrumusețare bărbații trebuie să țină pasul. Pensatul și epilatul este tot un ritual de îngrijire și curățare, deci un plus pentru ei, dar manechiura și stratul transparent de lac care se așează subtil pe unghiile cât mai multor aparținători ai acestei specii este sau nu pro bărbătesc?

Este de apreciat cât curaj poate avea un bărbat să poarte pantaloni atât de strâmți încât să își piardă stabilitatea .

Hoți de obiceiuri

Putem să oferim un premiu pentru fidelitatea barbatiilor, nu sentimental ci pentru rafinamentul mental împrumutat .

O ținută simplă, o frizură tunsă minimal și o față zâmbitoare frumos încadrată de priceprea masculină pot fi o metodă de recunoaștere socială.

În timp, bărbații au realizat că trebuie să țină pasul cu femeile și au împrumutat câteva obiceiuri de la ele. Împrumutat, adică noi de ce nu?

Pur și simplu cool

Dureros sau nu, bărbații s-au schimbat radical în ultimii ani. Și cred că termenii potriviți pentru acest fenomen sunt criteriu de acceptare.

Dar putere bărbătească nu înseamnă cât mai multe haine susținute de un corp evidențiat prin goliciune și transparența.

Hainele în culori țipătoare aruncate ala-n dala sunt dovada neînțelegerii acestui fenomen mult prea simplu pentru rațiunea și precizia masculina.

Se știe că bărbații gândesc mult mai rațional decât femeile,dar oare ce părere au despre semenii lor când se înfățișează în pantaloni mulați si colorați,cămașa din mătase descheiată atât de mult încât se vede pieptul epilat și hidratat și mâinile încărcate de brățări și inele?

Îndrăzneț poate devein penibil.

Musculos atât cât trebuie, coafura impecabilă și o ținută simplă poate ilustra perfecțiunea unui nou current.

Ce poate fi mai amuzant decât un bărbat care să își dea la o parte prietena ca să se dichisească? Un bărbat rujat? Un mascul feroce cu un decolteu adânc? Sau un bărbat care își scoate senzualitatea în evidență prin mers?

Punct și de la capăt!

Am facut o scurtaƒ trecere prin fascinanta istorie a modei barbatesti, de la ridicol la ceea ce numim astazi „elegant”. Categoric bărbații emană siguranță și îndrăzneală. Și oricare ar fi moda și tendințele unui anumit sezon, culorile  sobre și reci încadrează  esența masculină.Un bărbat bine eclipsează orice alta ramură a speciei  sale care se regăsește în matrița antică feminina.

Bărbați fiți demni de natura voastră!

Bărbații au un spirit competitiv extrem de dezvoltat și le place să-și imagineze că sunt cei mai puternici, că înving imposibilul și alte scenarii demne de filmele de acțiune americane. Barbatii inteligenți sunt mai mult decat complecși. Știu care identitate să și-o însușească și ce atitudine să adopte ca să  nu își irosească aceea individualitate.

Când  bărbații nu mai sunt bărbați!

Atunci când în loc de mașini  vorbesc despre saloane de înfrumusețare sau despre textura fină din care e făcută noua lor cămașă, atunci când în loc de sport vorbesc despre noul lor parfum, bărbații tind spre feminitate.

Bărbatul este îndreptățit  să  fie bărbat, să emane bărbăție prin toți porii și să fie pe cât posibil un perfect man.

Capitol încheiat!

De la: Femei

Pentru: Bărbați

Subiect: Înțelegere

Dragi bărbați, dacă vouă vă plac femeile aranjate dar naturale în același timp, maleabile dar inteligente, sensibile dar raționale, îmbrăcate dar sexi, nouă, femeilor ne plac bărbații și atât.

Nu ne place concurența, așa că nu concurați cu noi în acest domeniu.

Dana Berci,  RadioTv Unirea 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA