AcasăNews AlertOPINIE - Statut călcat în picioare. Gabriel Zetea apără omerta din PSD...

OPINIE – Statut călcat în picioare. Gabriel Zetea apără omerta din PSD Baia Mare și sacrifică un viceprimar de municipiu

DISTRIBUIȚI

Am citit cu stupoare despre hotarârea aberantă și total în afara statutului PSD luată de BPJ Maramureș. Nu este o noutate pentru nimeni că, în astfel de momente, omerta mafiotă a șobolanilor roșii nu mai are nici mamă și nici tată, luând decizii fără noimă.

În comunicatul de presă, care este unul total neprofesionist, nu se spune pe bază cărui statut s-au luat deciziile, pe baza căror articole din noul sau vechiul statut gașca lui Zetea a luat decizia. Să te întâlnești la un birt și să discuți anumite lucruri nu înseamnă nimic. Doar dacă asta înseamnă să fii mafiot! Deciziile se iau în cadrul intern de partid, statutar și cu cei incriminați de față. Modul laș în care au procedat așa-ziși lideri PSD Maramureș denotă modul defectuos în care au procedat și la numirea lui Florin Cristian Tătaru drept așa-zis candidat al lor pentru municipiul Baia Mare. Să nu ai curaj să îi privești în ochi pe cei pe care îi execuți, e o dovadă de lașitate și ipocrizie, lucru ce îl caracterizează pe liderul PSD Maramureș. Dar și pe alții dintre cei care fac parte din structura roșie a PSD Maramureș.

Florin Tătaru scapă de cel mai incomod candidat la funcția de președinte a PSD Baia Mare

S-a văzut în toate bătăliile electorale sau de partid că tovarășul Tătaru are frică de competiție. De altfel, încă june politician fiind, nu a dorit niciodată să se bată într-o competiție politică, pentru el fiind mai importante cuceririle feminine (lucru ce l-a dus într-un conflict deschis cu europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu). Florin Tătaru scapă în acest mod laș de cel mai de temut contracandidat la funcția de președinte al PSD Baia Mare. Gabriela Hofer, prin modul activ în care s-a implicat în viața de partid și în viața comunității băimărene, era clar și de departe cel mai îndreptățit lider PSD care să emită pretenții cu șanse reale ca următor lider PSD Baia Mare. Aceeași Gabriela Hofer a dorit să continue ce au construit toți consilierii locali PSD vreme de 4 ani în Consiliul Local Baia Mare, lucru demonstrat prin modul în care au votat proiectele de hotărâre. Dorința viceprimarului Hofer să pună umărul la aducerea în visteria municipalității a unor imobile care să ducă la realizarea proiectului legat de Capitală Europeană a Culturii este de apreciat, nu de pedepsit. Minciunile îndrugate acum de principialul Zetea nu stau în picioare. Acestuia i-a convenit în mod constant apropierea de primarul Cătălin Cherecheș, considerându-l o locomotivă pentru filiala PSD Baia Mare, o filială fantomă de ani de zile. Și acum starea de ilegalitate în care funcționează filiala municipală a PSD este de neimaginat. În prag de campanie electorală aceasta nu are un președinte, de restul organismelor de conducere nici nu poate fi vorba. Acum, constrâns de un personaj dubios ce își face veacul prin zona PSD, îl numește pe Tătaru candidat. Un candidat de mâna a doua, acesta recunoscând că nu are clar nicio șansă să devină primar, el urmărind doar funcția de viceprimar de Baia Mare.

Gabriel Zetea nu cunoaște statutul PSD

Am mai avut divergențe statutare cu tovarășul Zetea. Sigur că și atunci ca și acum nu contează că statutul PSD este călcat în picioare. Omerta mafiotă este mai importantă pentru Zetea. Îndestularea apropiaților lui este primordială. Lucru recunoscut în comunicatul de presă prin care se anunță excluderea celor două doamne din partid. Se grăbesc tare! Oare tovarășul Zetea nu știe că nu poate lua nicio decizie până când nu expiră căile de atac ale celor două doamne. Nu au voie să facă contestație. Aici în Baia Mare sau la București. Că nu ați avut curaj să le invitați la execuție, vă înțeleg lașitatea! Dar modul dictatorial în care nici măcar nu le permiteți să se apere denotă caracterul dumneavoastra și comportamentul total inadecvat în fața unor doamne. Nu cred că doar amantele au drepturi la funcțiile în partid și cele în admnistrația centrală, județeană sau locală!

În loc de concluzie

Chiar dacă dezamăgirile în viață țin de normalitate nu pot să cred că oamenii care au muncit pe brânci, sacrificând familia și punând la bătaie bani personali, sunt îndepărtați fără niciun fel de scrupule doar că o cer niște mafioți ordinari. Dar dacă suntem la acest capitol, cel al principiilor și al onoarei: oare are curajul domnul Zetea să ne trimită un comunicat prin care să ne spună unde lucrează iubita domniei sale? Cum a ajuns acolo? Cine mai lucrează acolo? Ce alte persoane din partid s-au mai angajat în astfel de companii bune ale statului? Nu cred că este atât de principial!

Radu ȚOLAȘ

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA