AcasăActualitate112OPERAŢIUNE CONTRACRONOMETRU - Un copil de doi ani a căzut într-un puţ...

OPERAŢIUNE CONTRACRONOMETRU – Un copil de doi ani a căzut într-un puţ de 16 metri

DISTRIBUIȚI

OPERAŢIUNE CONTRACRONOMETRU Pompierii intervin marți pentru scoaterea dintr-o fântână a unui copil în vârstă de doi ani, în apropiere de Roșiorii de Vede, în comuna Balta Sărată.

Intervenția este îngreunată din cauza dimensiunii puțului, salvatorii folosind în încercarea de a scoate copilul inclusiv echipament experimental.

Intervenția pentru scoaterea copilului din Balta Sărată din fântână este îngreunată din cauza dimensiunii puțului, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU „AD Ghica”, Gelu Dragomir. De asemenea, se intervine cu un aparat experimental pentru intervenţii în spaţii înguste. Secretarul de stat Raed Arafat spune că, din păcate, niciuna dintre variantele de intervenţie nu are risc zero.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale IPJ Teleorman cu o cameră video pentru identificarea minorului aflat la o adâncime de 16 metri de sol.

Copilul este conștient și nu se află în apă, el fiind poziționat pe pompa cu care se scoate apa din puț.

„Se fac eforturi deosebite pentru scoaterea copilului. Copilul este conștient. Obstacolul principal este natura gurii. În acest moment am fost sprijiniți de echipajele de poliție care au ajuns la fața locului cu o cameră de luat vederi.

Cu ajutorul unui cablaj s-a introdus acea cameră până la copil, însă este prea mic pentru a putea coopera cu echipajele de salvatori”, a declarat reprezentantul ISU, pentru Agerpres.

Potrivit martorilor aflați la fața locului, copilul a căzut în fântână după ce s-a urcat pe un scaun. Mama acestuia, însărcinată în nouă luni, a fost preluată de un echipaj al Ambulanței în urma șocului suferit.

La faţa locului acționează trei autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj medical aparținând SAJ. În sprijin au fost trimise un echipaj de salvatori, o autospecială CBRN și spitalul mobil, care au în dotare tunuri cu aer cald, din cadrul ISU București-Ilfov.

sursa INFO şi FOTO

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA