AcasăEvenimentSportONORANT - Unul din cele opt centre care vor fi înființate la nivel...

ONORANT – Unul din cele opt centre care vor fi înființate la nivel național, va fi în Baia Mare și se va numi Centru Național Sportiv „Lascăr Pană”

DISTRIBUIȚI

La nivel național vor fi înființate opt Centre Naționale Sportive. Onorant pentru băimăreni este faptul că unul dintre acestea va fi chiar în municipiul Baia Mare. Se va numi Centru Național Sportiv „Lascăr Pană”.

Acest centru va avea în componență Sala Polivalentă și terenul de altletism, însă primarul spune că a transmis Ministerului Tineretului și Sportului că dorește ca echipele care aparțin municipalității să aibă în continuare acces gratuit în incinta acestor baze sportive.

„Am ajuns la un numitor comun cu cei de la Ministerul Tineretului și Sportului și am început procedurile de împărțire a terenurilor, astfel încât Sala Polivalentă „Lascăr Pană” și terenul de atletism să fie componente în cadrul Centrului Național Sportiv. Nu avem niciun fel de orgoliu și vom face toate diligențele pentru a retransmite Ministerului Tineretului și Sportului cele două obiective, dar cu anumite condiții. Dorim ca Centrul să se numească Lascăr Pană, sediul Clubului Sportiv Minaur Baia Mare să rămână la Sala Polivalentă „Lascăr Pană” și echipele care aparțin autoritățiilor locale, județene dar și inspectoratului școlar să aibă acces gratuit în incinta acestor baze sportive. Proiectul de hotărâre care vizează aceste aspecte va fi supus atenției consilierilor locali la ședința din luna septembrie. Sperăm în seriozitatea Guvernului României și nu mă opun în redarea spre administrare a celor două baze sportive”, a spus primarul.

De asemenea, Cătălin Cherecheș a subliniat faptul că este sceptic în privința investiției de la Guvern, astfel că a luat măsuri de siguranță specificate inclusiv în Hotărârea Consiliului Local. Dacă nu se investește de la nivel guvernamental în aceste baze, ele vor revenii în administrarea Municipiului Baia Mare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA