AcasăActualitateONORANT PENTRU ROMÂNIA - Polițistul Marian Godină printre cele 28 de personalităţi...

ONORANT PENTRU ROMÂNIA – Polițistul Marian Godină printre cele 28 de personalităţi care definesc Europa şi care vor influenţa ţările lor în 2017

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pentru România, personalitatea anului pare să fie Marian Godină. Poliţistul din Braşov este pe lista întocmită de influenta publicaţie Politico.eu, cu cele 28 de personalităţi care definesc Europa şi care vor influenţa în 2017 ţările din care provin. 

Includerea lui pe listă a fost o recunoaştere a curajului de a denunţa corupţia, într-o ţară sătulă de corupţie.

Marian Godină a relatat pe Facebook despre umilinţele şi presiunile la care a fost supus din partea şefilor. Popularitatea lui a crescut constant, iar în prezent este urmărit de 360 de mii de persoane pe reţeaua de socializare. Pe lângă faptul că semnalează derapajele din poliţie şi îşi face datoria de poliţist pe străzile din Braşov, Marian Godină a mobilizat un oraş întreg pentru a prinde un şofer care a fugit de la locul faptei după un accident.

Marian Godină a scris pe Facebook: Aseară, la Bruxelles, am participat la „Politico 28”, un eveniment în cadrul căruia a fost prezentată lista cu cei “28 de oameni din 28 de țări, care configurează, agită si răscolesc Europa”. M-am simțit onorat să aflu că, din România, cei de la Politico m-au ales pe mine.

Pe această listă, Politico i-a inclus, printre alţii, pe preşedintele turc Recep Erdogan, pe omul de afaceri George Soroş şi pe primarul Londrei, Sadiq Khan.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA