AcasăActualitate112OMORÂT DE UN PRIETEN - A fost împins, s-a lovit cu capul...

OMORÂT DE UN PRIETEN – A fost împins, s-a lovit cu capul de asfalt şi a murit la 21 de ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

OMORÂT DE UN PRIETEN Un student a fost omorât de un prieten, după o noapte de distracție într-un club din Galați. După ce ar fi băut bine, Alin Leopa, cercetat de DIICOT pentru trafic și consum de droguri,  a pornit un scandal monstru.

OMORÂT DE UN PRIETEN Din spusele martorilor, amicul cu care se certa l-a împins, iar tânărul s-a lovit cu capul de asfalt. Alin s-a stins la doar 21 de ani.

Alin Mădălin Leopa, un tânăr din Brăila, a petrecut, împreună cu alți amici, la un club dintr-un campus universitar din Galați. După cheful stopit cu mult alcool, studentul a început să se certe cu Daniel, un amic de 22 de ani, cel mai probabil, din cauza unor datorii. Totul a degenerat după doar câteva injurii, iar Alin a fost împins cu putere și a căzut pe asfalt.

,,Pe fondul consumului de alcool, un brăilean de 22 de ani a agresat un alt brăilean de 21 de ani, acesta din urmă s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit în zona capului”, a precizat cms. Ştefan Gohoreanu, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

,,Cât a fost victima în cămin, a mai fost implicată în câteva incidente violente, dar atunci am cerut sprijinul părinţilor lui şi am avut o mediere directă. Celălalt student implicat nu ne-a făcut niciodată probleme chiar deloc. Era un băiat la locul lui”, a declarat Bogdan Rodeanu, direcţia Cămine Universitatea Dunărea de Jos.

O ambulanță a sosit la fața locului, iar medicii au început manevrele de resuscitare. În drum spre spital, inima lui Alin a încetat să mai bată. Tânărul și-a dat ultima suflare, luni dimineață, la doar 21 de ani.

Potrivit medicilor legiști, care au efectuat necropsia, Alin a suferit un traumatism cranian și o hemoragie cerebrală, cel mai probabil, pentru că s-a lovit cu capul de asfalt.

„Din probatoriul administrat a reieşit că pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Ianculescu Daniel Iulian a procedat la împingerea/lovirea victimei provocându-i acesteia căderea la sol şi lovirea cu capul de asfaltul aleii, pe care cei doi se aflau. Consecinţa a fost intrarea victimei în comă şi decesul acesteia”, se arată în propunerea de arestare a Parchetului de pe lîngă Tribunalul Galaţi.

Îndurerată, mama a povestit că fiul ei a fost implicat într-un accident rutier, iar doi ani nu trebuia să se lovească la cap. Totodată, femeia a mărturisit că fiul ei era o fire violentă, iar, anul trecut, a fost exmatriculat de la Facultatea de Calculatoare din Galați. Totul din cauza problemelor cu băutura, dar și cu drogurile.

De altfel, numele lui Alin Mădălin Leopa, zis și Kid, apare într-un dosar instrumentat în urmă cu un an, de procurorii DIICOT pentru trafic și consum de etnobotanice, hașiș și marijuana.

„Probabil că s-au împins între ei…Am mai avut probleme cu băiatul meu în trecut, mai consuma şi alcool şi altceva, din astea ca la petrecere. Au avut probleme cu traficul de droguri? La vîrsta asta, la petreceri”, a spus Mărioara Leopa, mama victimei.

Între timp, agresorul a fost prins de polițiști. Apropiații spun că Daniel Iulian Ianculescu este student la Facultatea de Educație Fizică a Universității „Dunărea de Jos”.

Până acum, tânărul n-a avut probleme cu legea.

„Daniel era un coleg bun. Era un băiat săritor, jucam forbal cu el, era un om bun. Sunt şocat de ce s-a întâmplat. Nu mă aşteptam niciodată de la el să fie implicat în aşa ceva”, a spus Pavel Mihai Lucian, un coleg de al lui Daniel Ianculescu.

citeşte şi BĂIMĂREANUL SALVATOR – Adrian Marcu i-a salvat viața unui coleg de serviciu din Munchen

Magistrații Tribunalului Galați au dispus ca tânărul să fie arestat pentru 30 de zile pentru lovituri cauzatoare de moarte.

sursa

foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA