AcasăActualitate112OMOR ÎN LUCERNĂ - A băut toată noaptea cu colegul de serviciu,...

OMOR ÎN LUCERNĂ – A băut toată noaptea cu colegul de serviciu, apoi l-a omorât în lanul cu lucernă (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

OMOR ÎN LUCERNĂ Un bărbat de 43 de ani din comuna Movila Banului, județul Buzău, a fost descoperit fără suflare într-un lan de lucernă din apropierea localității.

OMOR ÎN LUCERNĂ Bărbatul, care a fost găsit într-o baltă de sânge după ce fusese desfigurat în bătaie, ar fi băut o noapte întreagă cu agresorul său.

Anchetatorii au aflat că bărbatul decedat lucra ca paznic la terenul cultivat cu lucernă aflat în proprietatea fostei primărițe din localitate, Frusina Ghinea.

Principalul suspect în acest caz de omor este chiar colegul victimei, un bărbat de 44 de ani, din aceeaşi localitate.

În fața acuzațiilor de omor, suspectul a încercat să se disculpe declarând în primă fază că doar a încercat să-i dea primul ajutor celui lovit spalându-l cu apă, scrie stiridebuzau.ro. Însă, la locul crimei a fost descoperit şi un bidon de vin din care până la urmă criminalul a recunoscut că a băut toată noaptea cu victima.

„Se pare că cei doi s-au îmbătat şi apoi s-au luat la bătaie din motive necunoscute. Victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele în stomac apoi cu un corp dur în cap şi pe tot corpul până când şi-a vomitat organele interne. Crima ne-a şocat pe toți”, ne-a declarat Costel Stan un sătean din Movila Banului.

Criminalul a fost reținut pentru omor calificat şi riscă acum ani grei de închisoare.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA