AcasăActualitateOMAN DESSERT MARATHON 2017 (FOTO/VIDEO) - Un polițist de frontieră maramureșean participă...

OMAN DESSERT MARATHON 2017 (FOTO/VIDEO) – Un polițist de frontieră maramureșean participă la o competiție dură în deșert 

DISTRIBUIȚI

În prima săptămână a lunii noiembrie a fiecărui an, aproximativ 100 de alergători din 15 țări diferite se adună pentru a participa la o aventură unică în pustiul uluitor al Desertului Oman. Este o cursă care acoperă 165 km, ce necesita ca fiecare alergător să aiba o pregatire extraordinară.

Alergătorii vor avea parte de o adevărată “experiență în deșert”. 165 de kilometri împărțiți în șase etape într-o zona dură, cu nisipuri roșii, aurii și albe, totul într-un scenariu pentru că alergătorii vor fi solicitați fizic la extrem, arată Vasile Dale.

Cele șase etape ale cursei vor duce alergătorii prin de forme și dimensiuni uluitoare de dune de nisip, palmieri, căsuțe și sate. Ei vor trece triburi semi-nomade care continuă să urmeze drumul mătasei prin deșertul Oman.

Vor avea parte de o faună sălbatică și dar si apusuri de soare uimitoare. Cursa se va termina pe țărmurile Mării Arabiei. Sa mai spune ca organizatorii au programat si o etapa in care alergatorii vor fi nevoiti sa concureze noaptea, in desertul luminat doar de mișcarea a milioane de stele.

Printre cei o sută de alergători se află și maramureșeanul Radu Roman, angajat al Poliției de Frontieră Maramureș – Sighetu Marmației. După trei zile de concurs, maramureșeanul nostru se află pe un binemeritat loc 24.

Credit foto și video: Oman Desert Marathon 2017.

Sursă info.

Citește și: http://2.actualmm.ro/actiune-vital-montarea-contoarelor-cu-citire-la-distanta-continua-in-20-24-noiembrie-in-satu-nou-de-jos/

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA