AcasăEvenimentSportOltchim a dat lovitura - Allison Pineau, cea mai bună jucătoare din...

Oltchim a dat lovitura – Allison Pineau, cea mai bună jucătoare din lume în 2009, s-a transferat la clubul din Zăvoi

DISTRIBUIȚI

Echipa de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea a obținut semnătura franțuzoaicei Allison Pineau, de la Metz. Cea mai bună jucătoare din lume în 2009, când avea doar 20 de ani, Allison Pineau a semnat azi la Paris contractul cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, informează gsp.ro.

Campioană a Franţei cu Metz, Pineau va veni la Vâlcea la finalul actualului sezon. Acesta e primul transfer dintr-un proiect demarat de Oltchim Râmnicu Vâlcea.

În acest moment, “centrul” Allison Pineau urmează un program de recuperare.
În decembrie anul trecut, în semifinalele Campionatului Mondial din Brazilia, Pineau s-a accidentat grav suferind o ruptură de ligamente.
“Am semnat acest contract fiind bucuroasă că obiectivele viitoare ale clubului vâlcean rămân aceleaşi, respectiv locul întâi în toate competiţiile în care acesta participă. Nu îmi fac probleme de acomodare, fetele din echipă par foarte de treabă, majoritatea dintre ele au spirit latin ca şi mine, antrenorul Radu Voina vorbeşte franceza, iar eu sunt deja curioasă să învăţ din tainele acestei limbi foarte apropiata de a mea.
Mai am puţin din programul de recuperare, după accidentarea urâtă din Brazilia, dar la ora începerii pregătirii noului sezon voi fi aptă sută la sută. Nu în ultimul rând, aş vrea să transmit un mesaj fanilor vâlceni, care sunt extraordinari.
I-am văzut doar la tv, dar sper ca şi pentru mine să aibă răbdarea integrării şi să mă accepte ulterior, ca parte din echipă, parte din dorinţa lor de rezultate”, a spus Allison Pineau.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA